Издвајамо Србија

ВУЧИЋ ТВРДИ: СНС ме продао и радио ми иза леђа!

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Током посете Војнотехничком институту у Жаркову, шеф државе Александар Вучић поручио је нелојалним колегама из СНС и коалиционим партнерима да могу да изађу из власти ако то желе те да не покушавају да седе на две столице, јер је он до детаља упућен у све што се дешава.

Коментаришући информације Српског телеграфа да су га они који би, по природи ствари, у данима када опозиција позива на пуч и његово хапшење требало да су уз њега или бар да му штите леђа, практично оставили на цедилу и из прикрајка чекају епилог, Вучић истиче да је то тачно те да је Српски телеграф само погрешио у наднаслову да је разочаран због тога.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ОТВОРЕНА ВРАТА

– Не свиђа ти се, па довиђења, а не, користићу државу и то што ме је Вучић негде поставио за шта год ми затреба, а први пут ћу кад дође тешко време да забијем нож у леђа. Боље иди одмах, немој да чекаш. Ово се није односило толико на СПС колико на неке људе у мојој партији, неке друге коалиционе партнере. Српски телеграф је само у једној ствари у наднаслову погрешио – да сам разочаран. Ја ни у шта нисам разочаран, па нисам у политици два дана или две године, већ много дуже – наводи Вучић.

Председник Србије и лидер напредњака није желео да именује нелојалне сараднике, али је истакао да је свима њима обезбедио или бар мало помогао да имају каријере, што му они враћају прављењем дилова са опозицијом.

– Ухватио сам их на делу јер и ови из напредњачких редова су само чекали да се обогате и удри ти по Вучићу, али немој по нама, тако то функционише – нагласио је Вучић.

Говорећи о страначким колегама, лидер СНС навео је да, упркос свему, већини партијских сарадника верује.

ЛАЖИ О ОДМОРУ

Упитан да прокоментарише тврдње на друштвеним мрежама да је у тајности отпутовао у Турску на море, Вучић је одговорио:

– Никад у животу нисам био у Турској на мору, био сам у Истанбулу и Анкари, на мору у Турској никад нисам био, никад се нисам тамо купао… Мора да им много недостајем, па чим ме нема два дана, чекају да се појавим, па да ме пљуну… Обећавам им да ћу, кад се будем брчкао и купао, послати слику… – закључио је Вучић.

 

Извор: Српски Телеграф