Издвајамо Србија

ВУЧИЋЕВИЋ: Фотељаши нам држе лекције о КиМ, а поставили су границу између Срба и Срба и противе се ВОЈНОМ РОКУ

Главни и одговорни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић, рекао је за Ново јутро телевизије Пинк да је Борко Стефановић са својим тадашњим шефом Вуком Јеремићем, био главни оперативац када су 2011. постављали границу између Срба и Срба, тамо, како каже, где никада граница није постајала

– По свим истраживањима, испитивањима и анкетама, огромна већина грађана у Србији подржава враћање обавезног војног рока. Против су они који су против свега у Србији. Против су тзв.опозиционари, ја их зовем савезом за своју фотељу и своју функцију. А сам Бог зна зашто су против – рекао је Вучићевић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како каже, нико није рекао колико ће трајати војни рок, у којим условима, само је речено да се размишља о томе, и да је неопходно у безбедносно задатим околностима.

– Генерације и генерације момака и девојака у Србији је расло, а да немају никаквог појма о било чему што има неке везе са одбраном државе и земље. У Швајцарској је за свакога обавезан војни рок, у свим скандинавским земљама такође. Али , потребно је бити против било чега што би евентуално могло да донесе нешто добро – рекао је Вучићевић.

Према његовим речима, нама сада лекције о Косову држи НАТО Вук и његов тајкун Ђилас, као и Саша Јанковић и Борко Стефановић.

– Борко Стефановић је са својим тадашњим шефом Вуком Јеремићем, био главни оперативац када су 2011. постављали границу између Срба и Срба. Тамо где никада граница није постајала. И они нама причају о томе да ће Вучић нешто да изда. То је безобразно и бахато и не знам како другачије то да кажем. Памтимо шта си урадио Вуче Јеремићу – рекао је Вучићевић.

Вучићевић је подсетио на „великог патриоту и Србина“ игумана манастира Високи Дечани, Саву Јањића, који исто говори против разграничења на Косову.

– Тај човек води политику која нема везе са црквом. Он је одмах после НАТО агресије, у време када на Косову шиптарски терористи убијају и кољу и тргују са органима Срба са Косова, он носи кишобран Мадлен Олбрајт. И сад тај нама изиграва великог патриоту. Ово је огромна замена теза. Лекције из патриотизма држе нам они који су продали и изгубили све што се изгубити може – рекао је Вучићевић.

Како каже, те „велике патриоте“ су дошли на власт са једним сатом, а сада имају 25 милиона евра.
– Овде је на делу једна велика, страшна замена теза, где људе који покушавају нешто да ураде за Србију треба прогласити за издајнике, а оне који су све изгубили треба прогласити за некакве спасиоце – рекао је Вучићевић.

 

 

Извор: informer.rs/pink.rs