Издвајамо Србија

Амерички војници са дресираним псима кренули на голоруке српске жене и децу, а онда су их ШАРПЛАНИНЦИ РАЗБУЦАЛИ! НАСТАЛА БЕЖАНИЈА

Епизода из историје која је мало позната.

Након потписивања Кумановског споразума и повлачења српских снага с Косова, у јужну покрајину ушли су војници НАТО. Али, не онако како су мислили да ће ући…

Loading...

Преносимо вам једну интересантну причу о томе како су пси шарпланинци одбранили голоруки српски живаљ од иживљавања америчких војника.

“Село Севце на Шар-планини, најјужнија граница Србије, настањено је српским живљем много пре постанка Америке и шиптарије…

4. априла 2000. године у 13 сати, после америчке десантно-копнене инвазије, више стотина војника и њихових службених дресираних паса, немачких овчара, започели су праву битку са голоруким српским народом.

Агресори су поред моћног оружја и технике користили и своје дресиране псе, а Срби, односно српске жене и деца, оно једино што су имали, мотке и своје псе Шарпланинце.

И праву победу за ‘Риплијеву књигу рекорда’ извојевали су српске жене и деца са моткама, а посебно њихови пси, чувени ‘Шарпланинци’.

Шарпланинци су показали америчким војницима и њиховим псима, шта је битка и како се брани огњиште и свој дом.

Очевици кажу да је права штета што неко камером није забележио јуриш храбрих и поносних шарпланинаца на америчке војнике и њихове псе.

То је била АНТОЛОГИЈСКА БИТКА!!!

Ни гумени меци испаљени од америчких војника у народ и шарпланинце нису могли ништа. Шарпланинци су кидисали, уједали непријатеље и њихове псе, који су се на крају дали у бекство.

Епилог тог сукоба: три америчка војника изуједана, два њихова пса разбуцана, два “шарпланинца” тешко рањена америчким гуменим мецима.

Стратези злочина су заборавили да и животиње у Србији бране своје домове!”

 

Извор: Nacvionalni spas Srbije/М.П.

Loading...
loading...
loading...