Издвајамо Спорт

БОД КАО КУЋА! Фудбалери Црвене звезде у невероватној атмосфери ремизирали са Наполијем (ВИДЕО)

Црвено-бели ремизирали са Наполијем.

Фудбалери Црвене звезде су у првом мечу групе Ц Лиге шампиона одиграли нерешено 0:0 на свом терену против Наполија. Меч је птотекао у теренској доминацији гостију, који су у неколико наврата имали добре прилике за гол, али је Борјан на овом мечу био бриљантан. На препуној Маракани виђена је права фудбалска представа, где су црвено-бели дисциплинованом игром успели да на отварању такмичења освоје важан бод.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

КРАЈ МЕЧА!

90. минут: Још четири минута надокнаде…

87. минут: Сам финиш меча на Маракани!

83. минут: Распламсала се борба на Маракани… Неколико покушаја на обе стране.

81. минут: Павков је на терену уместо Боаћија.

79. минут: Најбоља шанса за Звезду на овом мечу! Боаћи је шутирао јако са неких десет метара, али директно у Оспину.

75. минут: Двоструку иземну је извшио Карло Анћелоти… Хамшик је заменио Зјелинског, а уместо Каљехона у игру је ушао Оунас.

70. минут: Ударац Боаћија! Албиол је изблокирао тај шут…

68. минут: Лепа прилика за Звезду да из слободног ударца угрози гол Оспине. Бен је центрирао директно у руке голмана гостију.

64. минут: Нова претња по гол Црцвене звезде.. Мертенс је шутирао замао покрај гола…

59. минут: Брз контарнапад Наполија преко Зјелинског и ударац који је маестрално зауставио Борјан! Остаје 0:0.

56. минут: Резервиста Душан Јованчић је одмах по уласку у игру уместо Јовичића шутирао из даљине и запретио Оспини. Марин је претходно сјајно на левој старни избацио двојицу играча Наполија и добро упослио Јованчића.

55. минут: Само минут касније нова шанса за Наполи из слободног ударца… Руи је шутирао тик преко пречке… Звезда је преживела.

54. минут: Нови удар Наполија преко Милика! Изашао је сам пред Борјана, а Родић је правовременим клизећим стартом ушао у шут нападачу Наполитанаца на неких 13 метара и спасао свој тим.

53. минут: Притисак гостију… Руи је одличним продором и додавањем у срце шеснаестерца створио повољну прилику за свој тим, али се Милик није снашао.

51. минут: Ударац Алана из даљине, Борјан је ухватио лопту.

50. минут: Миран почетак…

46. минут: Без измена на старту другог полувремена.

КРАЈ ПРВОГ ДЕЛА!

42. минут: Поново је Борјан био на месту… Милик је био у шанси, остаје 0:0!

39. минут: Боља игра Звезде у финишу првог полувремена. Лопта је све више у поседу црвено-белих за разлику од почетка меча. када су Наполитанци били ти који су углавном диктирали темпо на утакмици.

37. минут: Слободан ударац за Звезду и центаршут Крстичића… Наполитанци су послали лопту у корнер. Марин је центрирао на прву стативу, није било опасности.

35. минут: Лепа контра црвено-белих коју је Боаћи лоше завршио.. Пропала је леп прилика за Звезду.

29. минут: Борјан је спасао Звезду! Сјајн пас Зјелинског ка Милику који је одлично шутирао, али је Борјан био на висини задатка и отклонио опасност.

26. минут: Ново узбуђење пред голом Наполија… Стојковић је центриарао, али нико од Звездиних фудбалера није успео да ту лопту спроведе у мрежу Оспине.

23. минут: Звезда је смирила темпо на овом мечу… Делују сигурно у дефанзивном блоку.

18. минут: Невероватна шанса за Наполи! Инсиње је погодио пречку!

16. минут: Црвено-бели су се определили за опрезну игру… Најистуренији Звездин играч Ричмон Боаћи, у неколико наврата био је ближи свом голу него голу Наполија. Међутим, очигледно је да Звезда вреба прилику да преко контре угрози Наполитанце.

11. минут: Наполи је ушао офанзивније од Звезде на овом мечу. Неколико покушаја контарнапада, које је углавном покретао, али и завршавао Лоренцо Инсиње.

8. минут: Прва прилика за Звезду… Боаћи је шутирао јако по земљи са неких 20-ак метара, али је лопта завршила поред стативе.

4. минут: Прва озбиљна ситуација на овом мечу за госте. Јовичић је направио прекршај на левој страни… Инсиње је центрирао, али је Стојковић правовремено интервенисао.

2. минут: Почетно испитивање снага са обе стране…

УТАКМИЦА ЈЕ ПОЧЕЛА!

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – НАПОЛИ 0:0

СТАДИОН: Рајко Митић (55.000)

СУДИЈА: Симон Марчињак

КАРТОНИ: Крстичић – Алан, Албиол, Милик.

Црвена звезда: Борјан, Родић, Дегенек, Савић, Стојковић, Крстичић, Јовичић (Јованчић 56. минут), Чаушић, Марин (Симић 87. минут), Бен и Боаћи (Павков 81. минут).

Наполи: Оспина, Хусај, Албиол, Кулибали, Руи – Алан (Мертенс 61. минут), Руиз, Зелински (Хамшик 75. минут) – Каљехон (Оунас 75. минут), Милик, Инсиње.

 

 

Извор: srbijadanas.com