Издвајамо Србија

ЂУКАНОВИЋ ПОБЕСНЕО НА ОПТУЖБЕ: Ако вам неко понуди паре, узмите и гласајте против напредњака!

Још једна ужарена расправа у емисији “РасПравда” – народни посланик Владимир Ђукановић први је представник владајуће странке који се одазвао позиву, а у разговору који је трајао више од два сата одговарао је на питања о најтежим оптужбама на рачун државног руководства: о кршењу Устава, о одрицању од Косова и Метохије, о нерегуларностима избора, о противзаконитој “геј паради”, о концентрацији власти у рукама једног човека…

Посебно жестока расправа је била на тему притисака СНС на Србе на Косову и Метохији да изађу на шиптарске изборе. Иако је аутор Мидраг Зарковић изнео да је прећено чак и социјалним случајевима да ће им бити укинута помоћ ако не гласају за Српску листу иза које је стајао СНС, Ђукановић је тврдио да притисака није било.

Изнервиран овим оптужбама он је рекао да грађани ако им неко понуди новац да гласају за СНС треба да узму те паре а онда гласају против напредњака.

Ђукановић је релативизовао и смисао Бриселског споразума тврдећи да је он само куповина времена и да ће престати да се примењује. Вођена је и жестока дискусија око постављања границе и довођења шиптарске полиције на административну линију за коју је гост оптуживао предходну власт, а водитељ СНС и Александра Вучића.

Како је Ђукановић одговарао на бројне оптужбе и око чега је вођена највећа свађа погледајте у емисији.

 

 

Извор: Правда

loading...
Loading...