Србија

Гори су од Шиптара! ЈЕРЕМИЋЕВ САВЕТНИК АНТИЋ ТВРДИ: Косово је изгубљено, продала га је Демократска странка!

Историчар и члан савета Народне партије Вука Јеремића, Чедомир Антић још 2011. године позвао је на признавање независности Косова и Метохије

Док се председник Србије Александар Вучић бори за српски народ на Косову и Метохији и покушава да спасе и оно што се спасти не може, опозиција стаје на страну усташа и Шиптара који сада на све могуће начине покушавају да баце љагу на председника наше земље због става о Косову.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

И док се опозициона квази елита грчевито бори да докаже како председник Вучић ради „лош посао“ за Косово, заборављају, или намерно прескачу чињеницу, да су управо њихови лидери још 2011. године позивали да се призна независност!

Наиме, члан савета Јеремићеве странке, историчар Чедомир Антић је у интервјуу за Б92 још 2011. године рекао да је Косово изгубљено и да га треба признати као независно.

Он је тада признао да је Демократска странка крива за све.

– Србија је имала неке аргументе за постизање историјског компромиса са Албанцима, али ми смо те аргументе изгубили, пре свега због слепила Демократске странке – рекао је тада Антић.

Дакле, да се опозиција пита нешто, Косово би одавно било изгубљено, али на сву срећу пита се председник Србије Александар Вучић који се свим силама бори за проналажење што бољег решења.

Извор: Informer.rs