Издвајамо Србија

ХАОС У ЛОЗНИЦИ, ГРАЂАНИ ОГОРЧЕНИ: Мигранти направили камп на гробљу, скидају се голи и врше нужду поред споменика

Фото: Фејсбук принтскрин

Мигранти на свом путу према Европи преко БиХ се све чешће задржавају у Лозници, а једна група миграната се привремено склонила на локално гробље, где је направила камп.

Како се може видети на снимку, мигранти су се на травњаку у оквиру гробља сасвим опустили, па су се због врућине поскидали у гаће, а како се наводи у Фејсбук посту огорчених грађана, није им страно ни да у оквиру гробља врше и нужду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај снимак је објављен на Фејсбук страници одбора Јединствене Србије из Лознице, а огорчени грађани који су га поставили, позивају надлежне да хитно реагују:

„Најмилији нам се преврћу у гробу !!!

Покојне треба поштовати на достојанствен начин , а ово што је дозволио директор ЈКП „Наш дом“ Јанко Алексић је више него ЈАДНО И БЕДНО !!!

Градоначелниче Лознице ако барем мало волите овај наш град СТОПИРАЈТЕ изругивање умрлима,нека почивају у миру . Дозволити азилантима да голи шетају по гробљу , вршећи нужду је крајње непримерено и недостојно . Можда смо ми са Вама и Вашим кадровим Г-17 дотакли дно ,али је ипак Лозница урбана средина ,и постоји нешто сто се зове култура и понашање урбаног живљења која подразумевају осећај за простор , друге људе, околину, ….када већ не знате да се придржавте својих Одлука које сте кроз Скупштину града Лознице донели 30 јуна 2009 год. (Одлука о одржавању и заштити комуналних објеката где спадају и гробља ).

Оваквим понашњем сам остао без текста“, наводи се у објави.

Најмилији нам се преврћу у гробу !!!Покојне треба поштовати на достојанствен начин , а ово што је дозволио директор ЈКП "Наш дом" Јанко Алексић је више него ЈАДНО И БЕДНО !!! Градоначелниче Лознице ако барем мало волите овај наш град СТОПИРАЈТЕ изругивање умрлима,нека почивају у миру . Дозволити азилантима да голи шетају по гробљу , вршећи нужду је крајње непримерено и недостојно . Можда смо ми са Вама и Вашим кадровим Г-17 дотакли дно ,али је ипак Лозница урбана средина , и постоји нешто сто се зове култура и понашање урбаног живљења која подразумевају осећај за простор , друге људе, околину, ….када већ не знате да се приджавте својих Одлука које сте кроз Скупштину града Лознице донели 30 јуна 2009 год. ( Одлука о одржавању и заштити комуналних објеката где спадају и гробља ) . Оваквим понашњем сам остао без текста !!!!

Posted by Jedinstvena Srbija Loznica on Friday, September 14, 2018

 

 

Извор: Курир