Издвајамо Спорт

ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ! ДЕГЕНЕК ПОСЛЕ МЕЧА СА НАПОЛИЈЕМ: Нисмо ми овде да се за*ебавају са нама!

Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек рекао је да је очекивао добар резултат у вечерашњој утакмици против Наполија у Лиги шампиона.

„Била је јако добра атмосфера и пун стадион, свака част навијачима на навијању. Остварио нам се сан да играмо Лигу шампиона на нашем стадиону. Верујем да 95 одсто људи није очекивало овакав резултат, ми јесмо. Рекао сам и пре, ако не очекујеш добре ствари нема потребе да играш“, рекао је Дегенек новинарима после утакмице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Репрезентативац Аустралије се осврнуо на то што је Звезда потцењивана пре меча.

„Свако има право на своје мишљење, нама прија то што нас омаловажавају, не ваља причати то, нама проради инат, нисмо ми овде да се зајеб…. са нама и да нам се смеју. Можда нећемо освојити Лигу шампиона, али неће нико да се спрда са нама“.

Фудбалери Звезде одиграли су вечерас у Београду нерешено 0:0 против Наполија, у утакмици првог кола Групе Ц у Лиги шампиона.

Говорећи о утакмици, Дегенек је рекао да је његов тим могао и да победи.

„Јако је тешко играти овакве утакмице, али направили смо им неколико проблема када смо спустили лопту на земљу. Погодили су пречку, али мислим да смо и ми дошли до шансе за победу. Не ваља причати много, нисмо дошли довде да би нам се смејали, нећемо вероватно ни да освојимо Лигу шампиона, али даћемо све од себе“, навео је Дегенек.

Наредна утакмица црвено-беле очекује већ у недељу када ће у Супер лиги Србије гостовати Партизану.

„Припремићемо се и за првенство, конкретно за дерби и обавићемо то како треба. Није свака утакмица иста и за дерби се не може очекивати да добијемо убедљиво као рецимо против Радника“, рекао је Дегенек.

 

 

Извор: Курир/Курир спорт