Издвајамо Свет

„ИЗВИЊАВАМ СЕ ШТО САМ РАДИО ЗА КГБ!“ Пацоли направио сачекушу Трампу насред ходника и шокирао председника САД (ВИДЕО)

Беџет Пацоли део је делегације Косова која је извршила праву инвазију на зграду УН у Њујорку, сподадајући дипломате по ходницима.

Након што је министар иностраних послова тзв. Косова прво добио бруталан коментар од Ане Брнабић, коју је такође пресрео на ходнику (премијерка Србије га је упитала одакле му дозвола да дође у УН), а потом спопао Ивицу Дачића, кога је напао због писања Курира у ком је откривено да је радио за КГБ, сада је „пикирао“ америчког председника Доналда Трампа, кога је такође сачекао на ходнику.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је Пацоли био расположен за причу, Трамп га је, прилично шмекерски, искулирао, поздрављајући га у пролазу, и стављајући му до знања да му и није баш вредан саговорник.

Погледајте како је изгледала ова ситуација:

Ко зна, можда је Пацоли хтео да се извини председнику САД због своје КГБ прошлости, али се чини да није имао баш прилику ни за то.

Но, ни ово није једини пех мученог Пацолија, који је измислио разговор са једним од званичника Марока, па је колега из ове земље на Твитеру демантовао да је дошло до размене ставова са представником тзв. Републике Косово, написавши да је једино тачно да им се „господин са Косова у једном тренутку наметнуо“.

 

 

Извор: Курир