Издвајамо Свет

ЈЕЗИВ СНИМАК: Погледајте како нам у храну убацују разне хемикалије (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Већ смо вам рекли да добро отворите очи и напрегнете ум када улазите у продавницу било које врсте хране, јер улазите на непријатељску територију.

Чак и ако вам продавци кажу неку љубазну реченицу, то неће променити ствари, ви остајете и поред тога мета коју треба практично опљачкати. Мало је оних који то не желе, скоро да и не постоје.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Принцип је дати НИШТА а узети вам што више и то важи у месарама, пекарама, самоуслугама и свим осталим продавницама хране.

Погледајте овај језив видео и подићи ће вам се коса на глави од ужаса. Разне хемикалије од којих ни једна није без штетности за организам, убацује се у храну како би вам храна деловала што примамљивије.

Зато укус није мерило квалитета хране, морате укључити разум и добро погледати и размислити шта купујете.

У видеу су актери већином из Кине, али немојте помислити да сте далеко од овога и да то не дотиче вас. Прво, добар део те хране долази и овде, баш тако “фризиран” и друго, “наши” то раде на исти начин. Сетите се само тајно снимљеног видеа пре неколико година, у производњи познатог српског бизнисмена произвођача месних производа, у којем сте могли видети прављење кобасица буквално од плеснивог ђубрета.

Проследите чланак пријатељима да их упозорите на овај ужас:

This is one of the reasons why I tried not to consume China or Vietnam made produce.

Posted by Willie Cheah on Friday, August 31, 2018

 

 

Извор: Webtribune.rs