Издвајамо Србија

ЈК ОПЛЕЛА ПО РИЈАЛИТИ ПРОГРАМИМА: Тамо се људи само је*у и бију и то нам деца гледају! Морамо да их спасемо од тога!

Јелена Карлеуша згрожена је понашањем учесника актуелних ријалити шоу-програма. У интервјуу за Курир мала од скандала говори о одласку Аце Лукаса из жирија „Звезда Гранда“, као и о ријалити јунацима Слободану Радановићу и Кристини Кији Коцкар, али и о томе по коју цену би се помирила са Светланом Цецом Ражнатовић.

Фото: Јутјуб

На почетку разговора, поп звезда нам је открила шта мисли о „Задрузи“ и „Паровима“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Овде се људи само је*у и бију и то нам деца гледају. Морамо да спасемо омладину од тога. Ја своје ставове о томе исказујем на Твитеру и гнушам се ријалитија. У иностранству се тачно зна на којој телевизији иде такав формат – не иде на националној фреквенцији. Зна се шта може, а шта не може. Ово је престрашно“.

Али и ти си била учесник једног ријалитија, појавила си се у „Великом брату“ пре неколико година.

„Тачно, и моја мајка је била, али то није било као што је сада. Само озбиљне будале могу то да гледају и да буду фанови тога. Тада су се цензурисале псовке. Данас гледамо како полусвет, XY имена и презимена, постаје параметар вредности. То није више ни брука ни срамота него поремећај друштва. Експанзија ријалитија настала је зато да би се скретала пажња са стравичне социјалне и политичке ситуације у земљи“.

Да ли си уопште знала ко су Слоба Радановић и његова жена Кија Коцкар, као и остали учесници ријалитија који су сада звезде?

„Рекла сам да ћу одбити да одговарам уопште на питања о таквим ликовима јер ми је испод части, а онда сам одлучила да је можда паметније да на врло агресиван начин критикујем све то. Не желим да се тај полусвет везује уз моје име јер људи који су велике звезде, који су много уложили у своје каријере и имају озбиљне професије не треба да се стављају у исти кош са њима. Њима је једина улога била да једу, спавају, чачкају нос и да због тога буду популарни“.

Ето у Кини не постоји ријалити програми.

„Тамо нема ни интернета, ни Инстаграма, ни Твитера, а друга су економија на свету. Можда би требало мало да се угледамо на њих“.

Нова сезона „Звезда Гранда“ ускоро почиње, шта можемо да очекујемо?

„То ће бити заиста нешто невиђено. Коначно имамо право да од кандидата правимо по нашем нахођењу звезду – како ми мислимо да она треба да изгледа, да се понаша, игра, пева, облачи се. До сада је жири био највећа звезда, такмичари су били у другом плану, а сада је дошло време да нас неко замени. Нисам имала прилику да нађем неку девојку и да кажем: ‘Е, сада не можеш тако да се обучеш, немој тако да стојиш, немој ту песму да певаш, дебела си, клемпава си, коса ти је грозна, гледај овако у камеру.’ Делићемо се у групе и све што не буде како треба, исправићемо и направити праву звезду – какву овај пројекат заслужује“.

Да ли ћеш можда своје кандидате водити у Кину да их обучаваш по светским стандардима?

„Водићу их на једно невероватно место“.

Шта се заиста догодило између тебе и Аце Лукаса?

„То што он није део ‘Звезда Гранда’ нема везе са мном. Мени је жао што није члан ове сезоне. Сматрам да смо његовим непристанком доста тога изгубили јер нови формат би му се веома допао“.

Спекулише се да те је смртно увредио.

„Ми јесмо заратили пред крај сезоне, али то се дешавало много пута. Било је и горих свађа. Ја сам њему прелазила буквално преко свега“.

По коју цену би се помирила са Цецом Ражнатовић?

„Са свима бих се помирила, али са њом не. Неке ствари немају везе са свађом. Аца и ја се свађамо, и ја сам већ заборавила то. Постоје неке ствари које се не опраштају, то у нашем случају дефинитивно није свађа“.

 

Извор: Курир/Љ. Станишић