Издвајамо Србија

МАРИЋ БРУТАЛНО ИСПРОЗИВАО СТОЈКОВИЋА: Он је побегао иза гола кад је видео Шаћирија, Џаку и Бехрамија, уместо на клупи седи у парку

Бура око јуче завршеног дербија Звезде и Партизана се не стишава посебно када је реч о изједначујућем поготку црвено-белих али и изјаве голамана Владимира Стојковића да ће се одрећи српског држављанства.

У полемику око тога ко је у праву укључио се и новинар Миломир Марић који је уживо у јутарњем програму ТВ Хаппy испрозивао голмана црно-белих.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Нисам гледао, али знам да је правда на страни Црвене Звезде. Шта Партизановци знају шта је гол а шта није“, почео је са осмехом Марић па наставио:

„Каже Стојковић – Одричем се српског пасоша“. Јако интелигентно… То каже голман који није могао ни у једном европском клубу да брани месец дана. Он ни на клупи није могао да седи. Њега су држали у парку у разним европским престоницама“.

Марић је рекао да од кад Стојковић брани за нашу Фудбалску репрезентацију ми идемо из пораза у пораз.

„Стојковић кад је видео Ђаку, Шаћирија, Бахрамија он је побегао иза гола. Он не сме да уђе у посластичарницу, не сме да уђе у бурегџиницу“, рекао је Марић.

Коментаришући изјаву Митра Мркеле да је Стојковић за психијатрију Марић додаје:

„Стојковић је за посматрање али не на стадиону.“

 

 

Извор: Курир