Регион

МЕДИЈИ У РС: Снајперисти тзв. Армије БиХ на протестима „Правда за Давида“

Портал „Инфосрпска“ објавио је да на протестима „Правда за Давида“ у Бањалуци „учествују и ветерани тзв. Армије БиХ, од којих су неки и снајперисти, које предводи озлоглашени Самир Садиковић из Бугојна“

Портал „Инфосрпска“ објавио је да на протестима „Правда за Давида“ у Бањалуци „учествују и ветерани тзв. Армије БиХ, од којих су неки и снајперисти, које предводи озлоглашени Самир Садиковић из Бугојна“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Реч је о ветеранима који су убијали недужну српску децу, жене, старце, који се, како то многе фотографије показују, грле са Давором Драгичевиће, оцем трагично настрадалог Давида Драгичевића.

Да ли су они у Бањалуци да се солидаришу са Давором Драгичевићем или су они знак да се ту спрема неки сценарио, попут оног са Мајдана, чији ће главни протагонисти бити, управо они, окроеле српске убице и снајперисти попут Еде Барјактаревића, Хамзе Кркалића, Фахрудина Мехиновића и других, који су скоро свакоднево на протестима а вероватно се спремају за сасвим радиканији сценарио“, наводи се у тексту.

Портал истиче да би „одговор на ово можда могла да да Обавештајно-безбедносна агенција (ОБА) БиХ или неке од западних амбасада, односно служби које већ месецима ‘вршљају’ по Бањалуци и које су ове злочинце послали у Бањалуку“.

„Али нема сумње да би одговор на то могао да да и сам несрећни отац страдалог Давида, Давор? Је ли могуће да он правду за Давида тражи са убицама српске деце и недужних цивила у протеклом рату? Шта ти крвници, који се окупљају под слоганом ‘И крв своју за Босну моју’ раде у мајицама групе ‘Правда за Давида’, вршљајући по Бањалуци и фотографишући се, како то фотографија показује, и недалеко од кабинета председника Додика? Какву то они ‘правду’ траже, сасвим извесно можемо да претпоставимо“, истиче се у тексту који је објавио портал „Инфосрпска“.

 

Извор: Tanjug