Издвајамо Србија

МИЛОШЕВИЋ ИЗ ХАГА ПРОКЛЕО ДОС: Све их стигла Слобина клетва! Бог види све и сваком плаћа по заслузи, а враћа до деветог колена!

Слободан Милошевић (фото:Јутјуб)

Бројни сведоци потврдили речи бившег председника СРЈ

Бог види све и сваком плаћа по заслузи, а враћа до деветог колена! Ово је страшна порука којом је Слободан Милошевић из Хага практично проклео сведоке који су лагали у процесу против њега, али и оне који су га изручили Трибуналу на Видовдан 2001. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Клетву која леди крв у жилама бивши председник СРЈ изрекао је током разговора са генералима Милошем Ђошаном који је током НАТО агресије био командант артиљеријско-ракетне бригаде ПВО. Било је то 30. септембра 2005. године у Милошевићевој просторији за рад у Шевенингену. Где је генерал стигао у својству сведока одбране. Тада смо се видели први пут.

– Генерале упамтите добро, ја сам овде, а ни ви ни други сведоци не можете ме извући. Немојте у жељи да помогнете мени, довести себе у незгодан положај. Говорите истину и то ће бити сасвим довољно. Бог види све и сваком плаћа по заслузи, а враћа до деветог колена – поручио је Слоба, а сведочи Ђошан.

Ђошан је потврдио ове речи:

– Не мора човек да буде велики верник да би призвао Бога у помоћ. Волео бих да је све оне које је поменуо стигла нека правда која би морала да поравна рачуне са неправдом његовог робијања у Хагу.

Помињање Бога и проклетства до деветог колена Милошевићев пријатељ тумачи као Слобину свест да се све плаћа и све се враћа.

– Слободан је веровао у Бога, можда не сасвим, као што пише у Библији, али је био верник у неком реалистичном смуислу. Па прво што је рекао кад су га изручили Хагу било је: „Да ли ви знате да је данас Видовдан?“ А они који су то урадили и наводно веровали у Бога, као што су Ђинђић, Живковић, Батић и компанија, њима ништа није сметало да на такав велики празник изруче председника противно одлуци Уставног суда.Није хришћански да уопште помињем све то, међутим, свима је већ познато како су неки од тих људи завршили своје животе – каже Фила.

Тома Фила (Фото: Јутјуб)

Генерал Винко Пандуревић последњи је који је видео Милошевића живог у Хагу.

– Сваки човек када дође у установу као што је Хаг призове Бога у неком моменту. Ово је била Слобина опомена, очигледно не узалудна јер добро знамо да су многи који су се огрешили испаштали – истиче Пандуревић.

Веселин Шљиванчанин потврђује да је Милошевић био огорчен.

– Знао је врло добро ко му је направио сва зла и када сам дошао у притвор рекао ми је: „Е мој Шљиво и тебе злотвори доведоше“. Када смо одлазили заједно у шетњу, умео је да каже: „Па боље је три дана живети како ми хоћемо, а не десет година понизно и да будемо издајници и злотвори свога рода“ – присетио се Шљиванчанин.

 

Извор: srbijadanas.com/Српски телеграф