Православље

МОЛИТВА ЗА ДАНАС: Изговорите ОВЕ РЕЧИ и пратиће вас СРЕЋА током целог дана!

Уколико сте верник, одвојите део дана како бисте се помолили. Постоје молитве за сваки дан у недељи, па тако и за данашњи дан. Данас изговорите ову молитву и имаћете среће у свему што радите.

Свети апостоли, молите Бога за нас. Грађани небесни, саслужитељи анђелских чинова, свеславни апостоли,од сваке нас беде избавите. Свети апостоли, молите Бога за нас. Примивши власт од Христа да дрешите и вежете, раздрешите савез мој са злом и привежите ме уз љубав Божју и учините ме учасником Царства божанскога, апостоли.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Апостоли свети молите милостивнога Бога да разрешење од греха дарује душама нашим. Пресвета Богородице, спаси нас. Са светим анђелима, с божественим апостолима, са славним мученицима, моли Сина твојега и Бога, пречиста Богородитељко, да избави од беда душе наше.

Светитељу оче Николаје, моли Бога за нас. Руку ми помоћи пружи, Николаје, молећи се господу, јер ме бура греховна дави и приведи ме к тихоме пристаништу покајања, оче, твојим молитвама. Светитељу оче Николаје, моли Бога за нас.Арија си безумнога посрамио, и пламењереси погасио, војводе свезане у тамници ослободио и од њих похвалу примио и ми те поздрављамо, Николаје: Радуј се, преблажени.

Пресвета Богородице, спаси нас. Преблагословена Богородице, радуј се! Ти си престо Цара свију, виша од Херувима, не закасни умолити Сина својега и Бога нашега,са блаженим Николајем, за нас, твоје славитеље.

 

Извор: Kurir.rs