Издвајамо Србија

ПОСЛЕ УПАДА РОСУ НА СЕВЕР КИМ, ОГЛАСИО СЕ ХАРАДИНАЈ: Разбеснео Србе скандалозним статусом!

Срамно!

Рамуш Харадинај, самопроглашени премијер лажне државе Косово огласио се на свом Фацебоок налогу поводом данашњег протеста покрета Самоопредељење, на којем су учествовале стотине грађана с целог Косова.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како су пренели приштински медији, хиљаде грађана у организацији опозиционог Самоопредељења протестовало је данас у Приштини против Хашима Тачија и његове политике „корекције границе са Србијом“.

Он је на свом Фејсбук профилу поздравио и то што је велики број грађана изразио бригу „о питањима од виталног значаја за будућност Косова“.

– Захваљујем се протестантима за грађанску културу која је приказана током данашњег протеста. Поздрављам изражавање забринутости толико респектабилног броја грађана Косова о питањима која су од виталног значаја за будућност земље. У то време у Америци, пренео сам поруку народа Косова да су границе Косова од 17. фебруара 2008. године и да будућност Косова неће бити изграђена кршењем њене суверености са територијалним компромисима. Држава Косово је на правом путу ка завршетку својих уставних капацитета, нарочито у трансформацији КСБ-а у војску, а за то имамо подршку стратешких савезника Косова – написао је Харадинај.

Он је такође рекао да су „границе Косова од 17. фебруара 2008. године“.

 

 

Извор: Ало.рс/Ј.Ш.