Свет

САЧЕКУША ЗА ТРАМПА: Цео свет прича о начину на који је ПАЦОЛИ спопао америчког председника!

На снимку који је Пацоли објавио на свом Твитер профилу, види се како је Пацоли успео да „ухвати“ америчког председника у пролазу

Беџет Пацоли, министар у приштинској влади, боравио је у Њујорку током Генералне скупштине УН, где се између осталог сусрео и са српском премијерком Аном Брнабић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пацоли се ипак није сусрео само са нашом премијерком, већ се на Твитеру похвалио сусретом са лидер САД Доналдом Трампом.

На снимку који је Пацоли објавио на свом Твитер профилу, види се како је Пацоли успео да „ухвати“ америчког председника у пролазу, док је ишао ходником.

Трамп се на кратко зауставио да се рукује са Пацолијем:

Косовски министар тренутно борави у Њујорку где се јуче одржала Генерална скупштина УН, на којој су говорили многи светски лидери.

Ипак, његово руковање са Трампом су многи на друштвеним мрежама исмејали, јер на снимку делује као да је Пацоли „вребао“ Трампа како би се бар на кратко поздравио са њим.

Пацоли је у Њујорку пришао и српској премијерки док је давала изјаве медијима и поздравио се с њом. Она га је питала како и од кога је добио дозволу да борави у Уједињеним нацијама.

 

Извор: Espreso.rs