Издвајамо Спорт

ТЕРЗИЋЕВА ИЗЈАВА О ШАЋИРИЈУ ОДЈЕКНУЛА НА ЗАПАДУ: Сумњам да ће доћи на Маракану, а ако се усуди… (ФОТО)

Изјава Звездана Терзића о доласку Ливерпуловог играча Ђердана Шаћирија у Београд на утакмицу Лиге шампиона изазвала је велики одјек у свету

Терзић је изјавио да ће репрезентативац Швајцарске који је овога лета прешао у Ливерпул бити под огромним психолошким притиском због доласка у Београд, али да ће бити дочекан као и сваки други ривал.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мислим да ће он бити под невероватним психолошким притиском јер ће знати где долази. Зна он да је Црвена звезда симбол Србије, а играће у гротлу „Маракане“. Не знам ни да ли ће уопште доћи, а ако се усуди биће мањи од маковог зрна. Сумњам да ће доћи. Наравно, ми као фудбалски клуб морамо га дочекати једнако као сваког ривала јер не би требало да се бавимо прошлошћу и историјом. Звезда мора да уради све да Шаћири осети да је дошао да игра фудбал. Наша је обавеза да га заштитимо у случају нежељених ситуација. Да будемо добри домаћини – изјавио је Терзић пре два дана.

Његове речи прочуле су се далеко, а два месеца пре дуела Звезде и Ливерпула у Београду, Енглези скрећу огромну пажњу на најављени притисак са којим ће се Шаћири суочити.

Нико у Србији није заборавио Шаћиријеве провокације са Светског првенства на утакмици Србије и Швајцарске.

 

Извор: Информер