Издвајамо Србија

ВУЛИН ЗАПРЕТИО ВЕСЕЉИЈУ: Не помишљајте да примените силу на Вучићу, добићете јасан ОДГОВОР!

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Министар одбране Александар Вулин поручио је данас привременим властима у Приштини да ни не размишљају о томе да покушају да примене силу на председнику Србије и врховном команданту Војске Србије, Александру Вучићу, јер би то наишло на јасан одговор

Вулин је реагујући на претње председника косовског парламента Кадри Весељија, поручио да ће упркос Приштини Вучић сачувати мир, али и Србе на Косову и Метохији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Они добро знају да је Вучићев долазак на Косово и Метохију историјска посета која ће учврстити Србе и зато траже начин да је спрече. Свака идеја о покушају да се примени сила на председнику Србије и врховном команданту војске Србије, наишла би на јасан одговор. Не бих Приштини саветовао ни да размишља о томе. Вучић ће упркос Приштини сачувати мир али и Србе на Косову и Метохији – навео је Вулин у изјави достављеној медијима..

Вулин каже да се „шиптари јуначе“ када су далеко од Вучића, а да се на преговорима и пред камерама понашају другачије.

– Док нема камера и док су у истој просторији са Вучићем не помињу забране и силу. Тога се сете касније. Ово је још један покушај да зауставе разговоре који им никако не иду у прилог – поручио је Вулин.

 

 

Извор: Тањуг