Издвајамо Свет

ЗАДЊЕ УПОЗОРЕЊЕ! СЛЕДИ НАЈЈАЧИ УДАР УРАГАНА: Биће много мртвих, Флоренс ће убијати без милости! БЕЖИТЕ ДА СЕ НЕ ПОДАВИТЕ! (ВИДЕО)

Америчке власти упозоравају да би могло да буде много мртих када урагана Флоренс удари на Источну обалу САД.

Локални званичници још једном су упозорили све становнике да избегавају подручја која су поплављена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Бежите, немојте да се удавите“, поручили су грађанима. Стотине хиљада Американаца остало је без струје када је ураган Флоренс закачио Источну обалу САД.

Ураган се креће према унутрашњости земље, при чему су максималне јачине ветра ипак нешто пале па се крећу око 150 км/х.

Флоренс је изгубио снагу приликом приближавања Северној и Јужној Каролини, али власти и даље упозоравају да би ураган Флоренцс могао да убије „велик број људи“, а постоји и ризик од „катастрофалних поплава“.

Појавио се још један проблем, јер су лопови искористили катастофу да се окористе па су кренули да пљачкају куће из којих су се људи евакуисали. Полиција је ухапсила више њих у округу Брансвик у Северној Каролини.

Становници Јужне Каролине јављају како су улице тог града „сабласно празне“. „Сви прозори су прекривени даскама, а све што би ветар могао да однесе је осигурано.

Језиво је кућа шкрипи од удара ветра, али најјачи удари урагана очекују се тек увече. Све локалне фирме су затворене, а улице су као из града духова“ јављају на друштвеним мрежама.

 

Извор: Курир.рс/Индеx.хр