Србија

Запад опет спрема хаос! Вучић открио да се велике силе жестоко мешају у изборе у РС

Надам се да ће све бити у реду са Републиком Српском и нашим народом тамо, рекао је председник

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да поседује целу књигу доказа о мешању западних сила у изборе у Републици Српској.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Надам се да ће све бити у реду са Републиком Српском и нашим народом тамо – казао је Александар Вучић, и додао да се прво кисело насмејао, а да потом није знао шта да каже када су неки говорили да се Србија меша у изборе у БиХ.

– Ја ћу сачекати крај избора, ми се нећемо мешати у одлуку нашег народа у РС, али ћу после избора изнети доказе, фрапантне доказе о најбруталнијем мешању појединих западних сила у изборе у РС… и још да нађу Србе који ће Србију да оптужују за мешање, онда вам је све јасно – казао је Вучић.

Он је додао да мешање иде до тих мера да амбасадори западних земаља зову људе са листа појединих странка, и прете им да не смеју да промене страну или би у противном „одговарали за злочине и које су починили, и које нису починили“.

– Овакву књигу имам да се види како то изгледа, а наши Срби су нашли да Србији држе придике…шта ћете… Србија је увек све знала да истрпи – казао је Вучић.

 

Извор: Srbija Danas/rs.sputniknews.com