Издвајамо Србија

АЛАРМАНТНО УПОЗОРЕЊЕ ВУЧИЋА: Ако уђемо на Косово, ИМАЋЕМО РАТ са НАТО пактом!

Фото: Јутјуб

„Не знамо шта, али нешто ће да се деси!“

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас у Астани, поводом истраживања ЦЕСИД да је 44 одсто грађана Србије против разграничења, да треба имати у виду шта промене у свету реално мењају на терену.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Обично не коментаришем истраживања. Шта то значи 44 одсто људи је против разграничења? Јел то значи да је 44 одсто за независно КиМ у целини, таквих свакако има 8-12 одсто грађана, или сви мисле да је Качаник српски, или су сви стрпани у исти кош – упитао је Вучић.

Он је новинарима рекао да верује да је већи број против, а то види и у својој странци.

– Највећи део људи у мојој странци мисли да не треба да се договарамо, да ће време да дође, да ћемо да дочекамо нешто што ће да нам се деси као божја помоћ. Не знамо шта, али нешто ће да се деси – рекао је он.

Вучић је истакао да, када питате људе шта ће да се деси, они кажу мењају се ствари у свету.

– Питао бих шта те промене реално мењају на терену. Кажу напредују наши Руси и Кинези. Имамо дивне односе са Русијом, Кином, али какве то везе има са Качаником, шта ћемо да радимо када нападну наш народ на северу Косова. Да 500 пута зовем Јенса Столтенберга, јер ако бисмо ушли на север, НАТО би то протумачио нападом и имали бисмо сукоб са том војном алијансом – подвукао је председник Србије.

Вучић је казао да опозиција подстиче такве теме јер морају да пронађу нешто чиме би добили гласове, а имају сви заједно много мање гласова.

– Ја сам одлично разумео вољу грађана, да смо и када не разумемо нешто, увек против. Схватио сам да су људи против, али сам мислио да је проценат много већи, 75 одсто – рекао је Вучић, додајући да су против нечег за шта ни не знају шта је.

Навео је да је његово да поштује вољу грађана.

 

Извор: Тањуг