Издвајамо Србија

“Амбасадор Скот би наглавачке летео из Владе Србије да је то изјавио пред…”

Београд — Министар одбране Алексадар Вулин је рекао да је Кајл Скот, “у својој бахатости, заборавио да Србија није колонија и да не може да гази њено достојанство”.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Вулин је то изјавио поводом изјаве америчког амбасадора да је Косово “независна држава”.

Loading...

“Жао ми је што амбасадор Скот своју бахатост није покушао да покаже на неком догађају са председником Вучићем, јер би тада наглавачке летео из Владе. Али бар је Србија могла да види ко се бори за Србију, а ко мисли само на своја доња леђа”, рекао је Вулин.

Како се подсећа у саопштењу, Скот је раније данас, на потписивању меморандума о сарадњи за пројекат изградње Моравског коридора, изјавио да “косовска влада није такозвана, већ Влада Косова, које је независна и суверена земља”.

“Амбасадор Скот је, у својој бахатости, заборавио да Србија није колонија и да не може да гази њено достојанство. А да Косово јесте такозвано и да није држава говори и чињеница да није чланица УН. Или је, можда, амбасадор Скот почео да говори и мисли и у име Уједињених нација. За такву бахатост наш народ каже – што је тиква празнија то је безобразнија”, рекао је министар Вулин.

 

Извор: Тањуг

Loading...
loading...
loading...