Србија

ЛАЗИЋА ПОРЕД РОДИТЕЉА МОЖЕ ДА ВИДИ САМО ОН! Певач након операције враћен на интензивну негу, а ово су лекари открили НАЈБЛИЖИМА

Дарка Лазића поред мајке Бранке, оца Драгана и још увек законите супруге Ане Севић, може посетити и млађи брат Драган као члан породице, али само на кратко, јер је певач и даље у критичном стању.

Лазић је у језивој саобраћајној несрећи задобио тешке повреде главе, повреду кичме, прелом ребара, бутне и карличне кости, вишеструки прелом ноге, пробијену плућну марамицу, нагњечење плућног крила, као и хематом на левом бубрегу. У четвртак 25. октобра оперисан је у КБЦ Земун и извађена му слезина због обилног крварења, а већ дан после се осећа боље, што су потврдили његови мама Бранка и брат Драган.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један Дарков пријатељ изјавио је да су породица и пријатељи већ разговарали са лекарима ортопедије Бањици. Најближима певачу речено је да ће га примити по хитном поступку када се санирају повреде главе и певачево опште стање среди.

„Кук и ногу ће му радити на Бањици, све је завршено, само да њему ово остало буде добро“, рекао је он, видно расположенији него претходног дана.

 

Извор: Kurir.rs/Blic