Издвајамо Србија

ДАРКОВ ДРУГАР КРОЗ СУЗЕ ОПИСАО ДЕТАЉЕ ВЕЧЕРИ ПРЕ НЕСРЕЋЕ: Целу ноћ је причао о њој и звао је на мобилни да јој пева

Фото: Јутјуб

Пријатељ Дарка Лазића испричао је детаље последњег сусрета са певачем, вече пре него што је Лазић доживео тешку саобраћајну несрећу.

Владимир Жунић је испричао да су заједно вечерали, били расположени, па су све време причали о девојци Марини коју је звао и певао јој.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„На аутомобилу је тотална штета. Он ме је одмах позвао и питао како сам, како се то догодило, а потом ми је рекао да ће доћи у Шабац јер има обавезе и жели да ме види“, почиње Владимир и додаје да су по Лазићевом доласку у родни град отишли на славље.

„Вечерали смо, а он је баш слатко јео, па је коментарисао: „Јао, што ми прија ово прасенце.“ Сећам се да му је конобар доносио ребарца, а за све то време попио је три ракије. Причао ми је цело вече о девојци Марини, која је те ноћи спавала код његових родитеља. Рекао ми је да је заљубљен у њу до ушију. Цело вече ју је звао преко видео-позива и певао јој. Ја сам око један после поноћи отишао кући, а он је остао, певао је гостима“, каже он.

Да иронија буде већа, Лазић га питао како је успео да се слупа баш у близини своје куће.

„Зезао ме је за ожиљке, рекао је да ћу сада бити опасан, а потом ми показао свој ожиљак на рамену од мотора. Рекао ми је: „Да ли си будала? Да ли си био пијан? Како си то урадио на само километар од куће?“ А ето, сада се то њему десило“, кроз сузе је рекао Владимир.

 

Извор: Курир.рс/Ј.С.