Спорт

ДЕ ЛАУРЕНТИС ОТКРИО ШОКАНТАН СЦЕНАРИО! Председник Наполија: Чуо сам шта ће се десити уколико избаце Звезду из Лиге шампиона!

После скандалозног натписа француског лсита “Лекип“ о наводном намештању утакмице Црвене звезде и ПСЖ у јавности се подигла велика прашина.

Наравно, након брзих саопштења оба клуба јавиле су се и велике фудбалске легенде које су одмах негирале ове наводе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Веровали или не, ове гласине су се чуле чак до Напуља, па се огласио и председник клуба који је у групи са ове две екипе, Аурелио де Лаурентис.

Наводно, уколико би се доказало да је утакмица намештена и да су Београђани елиминисани, у овој групи Лиге шампиона би наводно сви резултати били поништени и све би кренуло од нуле.

– Све је могуће, ништа још није званично, али чуо сам да ће у случају избацивања Звезде, такмичење у нашој групи кренути од нуле и да неће важити досадашњи бодови – рекао је Де Лаурентис за италијанске медије на отварању клуба навијача Наполија у Салопаки, градићу надомак Напуља.

Опште је познато да Лаурентис воли пажњу медија и да врло често даје информације које нису проверене по цену личне славе и пажње медија. Да ли ће и сада бити такав случај, сазнаћемо ускоро.

Подсетимо, Наполи је у Београду одиграо без голова са Звездом у оквиру првог гола Лиге шампиона.

У другом колу Звезда је поражена у Паризу од ПСЖ са 1:6, док је Наполи у Италији био бољи од Ливерпула голом Инсињеа у 90. минуту.

 

Извор: Kurir sport