Спорт

ДЕ ЛАУРЕНТИС ОТКРИО ШОКАНТАН СЦЕНАРИО! Председник Наполија: Чуо сам шта ће се десити уколико избаце Звезду из Лиге шампиона!

После скандалозног натписа француског лсита “Лекип“ о наводном намештању утакмице Црвене звезде и ПСЖ у јавности се подигла велика прашина.

Наравно, након брзих саопштења оба клуба јавиле су се и велике фудбалске легенде које су одмах негирале ове наводе.

Веровали или не, ове гласине су се чуле чак до Напуља, па се огласио и председник клуба који је у групи са ове две екипе, Аурелио де Лаурентис.

Наводно, уколико би се доказало да је утакмица намештена и да су Београђани елиминисани, у овој групи Лиге шампиона би наводно сви резултати били поништени и све би кренуло од нуле.

– Све је могуће, ништа још није званично, али чуо сам да ће у случају избацивања Звезде, такмичење у нашој групи кренути од нуле и да неће важити досадашњи бодови – рекао је Де Лаурентис за италијанске медије на отварању клуба навијача Наполија у Салопаки, градићу надомак Напуља.

Опште је познато да Лаурентис воли пажњу медија и да врло често даје информације које нису проверене по цену личне славе и пажње медија. Да ли ће и сада бити такав случај, сазнаћемо ускоро.

Подсетимо, Наполи је у Београду одиграо без голова са Звездом у оквиру првог гола Лиге шампиона.

У другом колу Звезда је поражена у Паризу од ПСЖ са 1:6, док је Наполи у Италији био бољи од Ливерпула голом Инсињеа у 90. минуту.

 

Извор: Kurir sport