Издвајамо Спорт

ДЕЛИЈЕ НЕ НАСЕДАЈТЕ НА ПРОВОКАЦИЈЕ ШАЋИРИЈА: Не плашим се, долазим на МАРАКАНУ да…

Ђердан Шаћири каже да се не плаши доласка у Београд наредног месеца (6. новембар, 18.55), када Ливерпул на „Маракани“ игра са Црвеном звездом у оквиру четвртог кола Лиге шампиона

„Редси“ су у среду савладали Звезду 4:0, а шачица навијача српског шампиона на „Енфилду“ звиждуцима је „наградила“ Шаћирија сваки пут када би лопта била у његовом поседу. Није заборављено оно што је урадио на Светском првенству у Русији, пошто је на мечу са Србијом прослављао погодак показујући двоглавог орла, чиме је алудирао на „Велику Албанију“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

То је изазвало бес јавности у нашој земљи, па су у Ливерпулу разматрали да Швајцарца не поведу пут Београда. Међутим, Шаћири најављује долазак у Србију.

– Већ сам био у тој ситуацији на Светском првенству, тако да могу без проблема да се носим са тим. Видео сам неколико чланака где ме је неки играч помињао. Мене стварно не занима шта људи причају. Идем тамо да играм фудбал, јер се о томе ради, не о политици. Не бринем, јер ме занима само игра – закључио је фудбалер „редса“ за „Фоурфоуртwо“.

Звезда и Ливерпул ће се на „Маракани“ састати 6. новембра од 18.55 часова.

 

Извор: Информер