Србија

ДРАМА У ПОРОДИЦИ ДАРКА ЛАЗИЋА: Од Лорене кријемо да јој је тата страдао! Дарковог оца ће ово докрајчити, МАЈКА ЋЕ МУ СВИСНУТИ!

Фото: Јутјуб

Лазићева бака Милка и рођака Душица кажу да су сви забринути за Дарков живот, да не једу, не пију не спавају….

Четворогодишња ћеркица Дарка Лазића, Лорена, и даље не зна да јој је тата страдао у тешкој саобраћајки коју је имао у уторак ујутру у Брестачу. Победник „Звезда Гранда“ бори се за живот као лав, иако има тешке телесне повреде: пробијено му је плућно крило, отказују му бубрези, има хематоме на мозгу, поломљена су му ребра, бутна кост, испао му је кук….

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Млад, јак и жељан живота, ипак не жели да се преда, жели да поново буде са својом јединицом. Улице његовог родног Брестача су пусте, сви ћутке чекају да лекари јаве да је Дарко стабилно и да ће се опет играти са својом девојчицом.

Певачева рођака Душица Лазић открила нам је да још нису смогли снаге да кажу Лорени да јој је тата у болници:

– Од Лоле кријемо шта се десило. Омиљена је овде у селу, обожава да долази код бабе и деде. Кад треба да крене кући, виче, плаче да неће. Њен тата, наш Дарко, душа је од човека. Даће Бог да буду добро. Сви смо много потресени, родитељи хоће да му пресвисну – каже са сузама у очима Душица.

Чуди ме да је Ана дотрчала

Даркова рођака Душица каже да је изненађена што је Ана Севић међу првима дошла у земунску болницу да види свог бившег мужа:

– Нисам очекивала да ће Ана дотрчати у болницу. Изненађена сам, али добро… Имају дете, треба сада да буде уз њега – рекла нам је Душица.
Севићева је и јуче цео дан била уз Даркову породицу. Она је долазила у болницу, била је видно узнемирена, бледа и исцрпљена.

Она каже да се најгоре држи Даркова мајка Бранка, али да су и остали чланови породице у лошем психичком стању:

– Најтеже је Дарковој мајци, ипак га је она родила. Отац му је пре неколико година имао мождани удар, плашим се да га ово не докрајчи. Брат Драган је у шоку због свега. Много су добри људи, не могу да верујем да их је ово снашло – поручује тужно Даркова рођака.

Његова бака, Милка Лазић каже да нико у њиховој кући није жив од када су им јавили страшне вести:

– Сви моји су у болници, чекају вести. Надамо се да ће Бог да погледа нашег Дарка и да ће бити добро. Нико не једе, не пије, не спава… Пролазимо кроз пакао – каже сломљена старица. За свог унука има само речи хвале, каже да би се свака бака поносила да је Дарко њен:

– Диван је унук, све нас помаже… Где баш близу куће то да му се деси?! Не могу више да причам, разумите ме. Претешко ми је, није ми до приче. Само желим да буде добро.

 

Извор: Informer.rs