Србија

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ: Продаја ПКБ-а је урушавање прехрамбене безбедности Србије!

Гост новог „Политикон-а“ је био Слободан Ерић,оснивач и главни уредник часописа „Геополитика“.

Говорећи о новој пракси која је прихваћена у београдским вртићима где се врши обука васпитача у циљу упознавања малишана са ЛГБТ идејом Ерић каже:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“ На делу је примена екстремне политике према српском народу. Та политика се примењује након петог октобра. За мене је екстремно све што није нормално.Реч је о једном организованом покушају утицаја на каректерологију и менталитет српског народа.Одговорност за ова дешавања сноси Влада и председник Републике Србије (Александар Вучић). Сви заборављају да је ова Влада потпуну власт дала невладиним организацијама.Ми имамо проблем да сви важни закони који се доносе у Скупштини Србије долазе из кухиње невладиног сектора. Реч је о организованом специјалном рату на разарању српског друштва“.

Говорећи о Вучићевом плану разграничења на КиМ Ерић наставља:

“ Један такав самоубилачки акт подржао би аспирације суседа и других земаља, јер је то демонстрација немоћи и нихилизма. Прво, по питању КиМ: С ким ми да тргујемо? Коме ми то да предамо? Трговцима наркотика и људских органа? Са њима да правимо некакав договор? Ко нам је гарант да би они тај договор поштовали? Ми немамо ни законско, ни духовно ни морално право да то радимо! То је противно Уставу, то није наша својина, то је својина свих српских генерација. Ми смо једна генерација у низу и ми смо само тренутни корисници тог права.Окупације су привремена историјска стања. Пре или касније ми ћемо то разрешити и вратити.“

Осврћући се на дефетистичке изјаве председника Александра Вучића, Ерић упозорава:

“Вучић то свесно ради. То је део реализације тог његовог плана разграничења. За тај план ми још не знамо с ком је он то договарао. Он за тај план нема подршку Међународне заједнице, а оно што је најбитније, нема подршку ни у Србији за тај план. Он нема подршку чак ни у оквиру своје Напредне странке за то. А поготово нема подршку СПЦ за тај план о подели Косова што је најважнија и непремостива препрека за реализацију Вучићевог плана о подели КиМ.“

Говорећи о приватизацији ПКБ Ерић наглашава:

“То је корак ка урушавању економског суверенитета Србије као и пут ка урушавању њене прехрамбене безбедности. Субвенције које се дају странцима је разлог што је дискриминисана наша привреда с обзиром да се те субвенције дају из буџета који се пуни средствима из наших предузећа и правних субјеката, те имамо за последицу да наша економија, која је претрпела санкције, сада финансира своју конкуренцију. Тога нема нигде на свету“.

 

Извор: Srbin.info