Издвајамо Србија

ГУТОВИЋ О СЛОБИНОМ ПРОРОЧАНСТВУ: 5. Октобар је прославио неколико криминалаца које сада зовемо ПОЛИТИЧАРИ!

Фото: Јутјуб

На годишњицу 5. октобра, од пре три дана, многи су се поново присетили догађаја који се збио пре 18 година у Србији.

Сећање на тај, како истиче, значајан преломни тренутак у српском народу, поделио је и један од најпознатијих наших глумаца Милан Лане Гутовић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Тај дан је обележен по страшном предвиђању председника Слободана Милошевића који је тада губио власт… По његовом пророчанству… Милошевић је скидајући са круном и главу предвидео овај сценарио који тај исти народ који се драо и лупао Скупштину није видео…Али он је видео“, каже Гутовић и додаје:

„После је 5. октобар прославио и неколико криминалаца значајних који су остали у нашем јавном животу. Њима тепамо и кажемо да су политичари“.

Он истиче да се данас по преносима из Скупштине види једна огромна већина која припада власти и једна ужасна мањина која припада опозицији.

„Та већина демонстрира директно неваспитање гажењем једне шачице људе који устају и говоре што није у сагласју са владајућом странком. Ако су толико безначајни што су значајни за владајућу већину да би се на њима тренирала строгоћа“, каже Гутовић.

Он истиче да данас постоје и две групе аналитичара.

„Једна група аналитичара је стално у бермудском троуглу између пар телевизија, и говоре увек исто. А ако не говоре то, онда замене говоре међусобно па онај први говори оно што је говорио трећи и тако даље. А ови други аналитичари који имају своје мишљење они немају времена да буду испљувани од већине. А немају јер се нигде не појављују, нико их не зове“, рекао је Гутовић у интервјуу за Минут до 12 и додао да „кад сви мисле исто, онда нико ништа и не мисли.“

 

Извор: Курир.рс/П.Л.