Издвајамо Србија

ХАОС МЕЂУ ШИПТАРИМА: Тачи ухватио жену у швалерацији са Весељијем, док се он швалерише са Вљором Читаку

Потпуни хаос међу политичким вођама у Приштини!

Љумнија Тачи, супруга лажног косовског председника Хашима Тачија, ухваћена је у швалерацији са председником лажне косовске скупштине Кадријем Весељијем, иначе, љутим ривалом шиптарског злочинца Тачија.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Цела прича је заправо почела када су обавештајне службе дошле до поверљивих података да је Весељи бацио око на атрактивну Љумнију, а да му је она, наводно, узвратила симпатије.

Међутим, то није почетак блуда и разврата међу политичким лидерима у Приштини. Штавише, Тачи већ дуже време, такође, вара своју супругу Љумнију.

Наиме, Хашим Тачи, иако у јавности изиграва пажљивог и брижног мужа, истовремено је у страсној љубавној вези са Вљором Читаку, косовском амбасадорком у Сједињеним Америчким Државама.

Медији су још пре две године објавиле детаљни разговор између двоје љубавника, а Тачи се том приликом својој швалерки жалио да се „веома лоше осећао, да је имао главобољу, температуру и да је доста кашљао.“

– Драга моја, верујем да је то последица умора и преокупираности последњим дешавањима у вези са избором председника – рекао је Тачи у разговору који су снимиле обавештајне службе једне западне земље.

H.E. Vlora Citaku, Ambassador of Republic of Kosovo to the USA yesterday at UNSC reminded everyone about the steep price…

Posted by Embassy of Kosovo in Washington, DC on Tuesday, March 1, 2016

Вљора му је, како се наводи у транскрипту разговора, на то одговорила да се налази у Њујорку, где спрема говор, за шта од Тачија добија честитке и похвале. Он је тада рекао да се после избора за лажног председника Косова осећа веома слободно и растерећено, на шта му Влора одговорила да је забринута како ће косовски уставни суд реаговати на његов избор за председника Косова.

– Драги, хоћеш ли ускоро доћи код мене у Америку – упитала је Влора на крају разговора, на шта јој је Тачи одговорио да не искључује такву могућност, али да је по његовом мишљењу много важније да обави још неке послове који га очекују наредних дана.

Подсетимо, ових дана Притшину потреса секс скандал, односно афера између Хашима Тачија, његове супруге Љумније и њене љубавне везе са Кадријем Весељијем.

Posted by Hashim Thaçi on Saturday, March 15, 2014

Ова шокантна сазнања потврдио је и српски дугогодишњи обавештајац Божидар Спасић, који открива да су чак и проваљени чак и штекови по којима се љубавници виђају.

– Тачију су све те деликатне информације доставиле турске тајне службе. Жена и његов политички ривал виђени су три пута у ресторану, али најчешће се швалерација организује на различитим излетима, углавном по државним вилама и ловачким кућама на Брезовици и Шари. Током лета омиљено им је да се спусте до Драча или неког другог места на албанском приморју. Тачи је био љут као рис кад је сазнао и кажу да не може да верује шта му жена ради. Сад га Турци редовно обавештавају и чека се његова реакција – прича Спасић.

Он подсећа да је Тачи пре неколико година већ имао лом са Љумнијом која је хтела да га остави због официра Кфора из британског контингента.

– Она је тада виђана са овим господином и на излетима, али и у Бондстилу. Она је у ту базу улазила скоро као у своју кућу. То је било толико озбиљно да је она малтене отишла када је кренуло „чишћење“. Све се брзо заташкало, она се вратила Тачију, а Британац је суспендован. Љумнија је заједно са сестром учествовала у баханалијама са официрима КФОРА, па су је ухватили. Тачи је брзо демантовао то, тврдећи да је у тим баханалијама учествовала само сестра његове жене – открива Спасић.

 

Извор: srbijadanas.com