Издвајамо Регион

ХРВАТИ ОБУЧАВАЈУ АЛБАНСКЕ ТЕРОРИСТЕ НА КОСОВУ! Ово је напад на Србију, држава мора да реагује, ЗАГРЕБ ЈЕ ПРЕШАО ЦРВЕНУ ЛИНИЈУ!

Хрватски новинари били су гости на обуци будуће „војске“ Косова, а најшокантији део у репортажи портала вецерњи.хр говори да Хрвати едукују албанске терористе на подручју јужне српске аутономне покрајине Косова и Метохије

– Пуно хвала Хрватској. Уз Американце, Хрвати нам највише помажу и едукују нас. Имају осећај и разумевања за нас јер имамо исти ратни пут који смо морали проћи да бисмо данас били слободни и независни. Наши су сународници дали крв и живот за слободу и ми то морамо чувати. Никога нећемо нападати, али бранити се хоћемо, до задње капи крви, као и наши ослободитељи – рекао је новинарима из Хрватске самозвани „заменик команданта“ Аргјенд Локај.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Касарну, у којој су били новинари из Хрватске, Албанци су назвали „Војници НАТО“.

У тексту су новинари „одушевљени спремношћу и професионалношћу тзв. војске „Косова““, која још формално није ни формирана, али је учествовала у једној тактичкој вежби и то „противтерористичкој“.

Каква иронија!

Како може једна наоружана формација на простору једне државе, без икаквог ваљаног правног акта, да се бори против тероризма!? Не може, то је сулудо и то је управо прави пример тероризма! И, тешко грађанима Хрватске ако и њих брани тако „професионална“ војска, као ова мала паравојна јединица која још није ни формирана.

Против кога би тзв. „војска“ Косова могла да иступа и дејствује? Сигурно неће пуцати по Хрватима или Румунима! С обзиром да су толико одушевљени НАТО пактом, па се и сами називају њиховим војницима, очигледно је да на овим просторима имају само једног непријатеља.

До сад су албански есктремисти и терористи у редовима злочиначке ОВК, српске полицајце и цивиле убијали без обуке, а за будуће дејство подршку и обуку им пружа Хрватска.

 

 

Извор: Srbijadanas