Издвајамо Србија

ИДЕНТИЧНА СУДБИНА БРАЋЕ ЛАЗИЋ: И Драган је учествовао у Звездама Гранда, и преживео је стравичну саобраћајну несрећу! (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Певач Дарко Лазић доживео је тешку саобраћајну несрећу, а само неколико година раније, његовом брату се десила слична ситуација. Дарко је победио у „Звездама гранда“, а његов брат се окушао у истом такмичењу.

Дарко и Драган Лазић деле исту судбину, а по животним ситуацијама које им се догађају, несумњиво је да им се подударају како лепе, тако и тешке ситуације.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Драган Лазић је рођени Дарков брат, који је кренуо истим стопама, покушавајући да се опроба у музици, иако је само 5 месеци пре тога певао, за разлику од брата, који је певао од малена. Међутим, тешко је било достићи Даркову огромну популарност.

Драган је пре нешто више од 2 године доживео саобраћајну несрећу код Шимановаца, па је завршио у Ургентном центру.

Иако се не виђају често у јавности, њих двојица су јако везани.

Драган је такође био учесник музичког такмичења „Звезде Гранда“ 2013.године, а Дарко га је саветовао како да се понаша да би доживео успех:

Тачно је да ће се мој Драган такмичити у „Звездама Гранда“. Пева лепо, али се тиме бави тек пет месеци. Мало касно, с обзиром на то да ја одмалена волим да певам. Саветовао сам га шта би требало да пева, како да се понаша, какве песме да бира и још много тога. Њему је сад пракса најпотребнија, и то мора да му постане навика“, а онда је додао:

„Водио сам га неколико пута на моје наступе и зна како све то изгледа. Ту сам да му помогнем за све што треба и да га подржим. Једино што никад не бих могао да позовем Сашу Поповића и да ургирам за брата. Њега народ треба да заволи да би успео у животу“, рекао је Дарко за Курир.

Подсетимо, Дарко је однео убедљиву победу 2009. године и постао миљеник публике, када је добио близу 400.00 гласова.

Дарков брат Драган венчао се 2017. године.

View this post on Instagram

Moj brat i moja snajka ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

 

Извор: Курир