Занимљивости Издвајамо

ИПАК НИСМО НАЈГОРИ: Погледајте како се АМЕРИ „достојанствено“ ТУКУ НА РАСПРОДАЈАМА, а не као СРБИ аматери у Лидлу! (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Кад проради страст и жеља за снижењем…

Јуче су се Срби тукли и отимали око јефтиних пилића, шећера и банана на отварању Лидл објеката и сви су били згрожени оним што су имали прилике да виде што уживо, што на телевизији и друштвеним мрежама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Веома је била оштра јавност на друштвеним мрежама, где су људи објављивали веома осуђујуће коментаре и статусе о томе какав је то српски народ који се бије око пилића, као да пилетину никада у животу нису ни видели.

Неки су се осврнули и на далеку прошлост, помињали ратове, варваризам Срба, немаштину и глад која је у неким тренуцима пратила судбину српске нације.

Међутим, не можемо, а да не погледамо и како је у другим државама, како се њихови грађани понашају када су распродаје или снижења у питању.

У држави која важи за најлибералнију на свету, распродаје су веома честе и апсолутни су хит. У Сједињеним Америчким Државама, у којој живи велики број људи различитих нација, туче на распродајама сасвим су нормална ствар. И нико на њих очигледно не обраћа пажњу, јер се оне догађају скоро свакодневно.

Амерички грађани иду дотле и да буде ватрених окршаја, пуцњаве, батинања, али и стандардних макљажа у гужви и борби око ствари, а то све можете и видети у видеу испод.

Нису им потребни пилићи да би се потукли као у Србији, они се брутално туку око свега.

Ипак, има неко сличан и нама. У Великој Британији, редовно се бију и газе око јефтиног меса. Није битно да ли је пилетина, најбитније је да је на снижењу, тако да се може видети како се отимају и лактају да би дошли до витрине са месом.

Јучерашња сцена са отварања маркета није похвална и лепа, али свакако није неуобичајена у свету. Има и горих од нас.

 

Извор: srbijadanas.com