Издвајамо Регион

КОЛИНДА СЕ ИЗБЛАМИРАЛА ЗА МЕДАЉУ ПРЕД ЂАЦИМА: Немате салу за физичко али имате… (ВИДЕО)

Хрватски медији пренели су разговор председнице Хрватске Колинде Грабар Китаровић са групом ученика у Славонији који су јој се пожалили да им недостаје сала за физичко васпитање, на шта им је она одговорила да „имају ливаду уместо сале“.

Портал „Индекс“ наводи да је Грабар Китаровићева прошле недеље „изместила“ канцеларију председнице државе у Бродско-посавску жупанију, где је посетила више градова и општина, укључујући Славонски Брод, Стару и Нову Градишку, Окучане и Сикиревце.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наводи се да ју је тамо дочекало, како стоји на страници Радија Славоније на Фејсбуку, велико изненађење.

Испред школе су је, наиме, великим аплаузом дочекали ученици, након чега се хрватска председница сликала са њима, након чега су кратко и поразговарали, преноси Танјуг.

Predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović je u Sikirevcima pred školom dočekalo iznenađenje ❤

Posted by Radio Slavonija on Wednesday, October 10, 2018

„Да ли вам је добро у школи“, питала је Грабар Китаровићева, а они углас одговорили: „Да!“.

Затим је жена која је с њима дочекала председницу Хрватске и за коју портал наводи да је вероватно директорка школе питала: „Шта нам недостаје?“, а ђаци су одговорили: „Дворана“.

Колинда Грабар Китаровић осврнула се око себе и рекла им: „Зато имате ливаду“.

Настала је тишина, наводи портал, коју је после неколико секунди прекинула жена која је стајала поред председнице, која је рекла: „Да, велику ливаду“.

Портал наводи да су она и Грабар Китаровићева пред децом још врло кратко попричале, а онда је хрватска председница отишла, док су јој деца весело махала.

 

 

Извор: rs.sputniknews.com/Тањуг