Издвајамо Србија

ЛЕКАРИ ИЗУЗЕТНО ЗАБРИНУТИ ЗА ПЕВАЧА: Дарко Лазић ће имати проблема са говором!?

Фото: Јутјуб

Млада певачка звезда Дарко Лазић први дан викенда у хируршком шоку КБЦ „Земун“ провео је у стабилном стању, без животно угрожавајућих промена

Ипак, када је реч о опоравку фолкера, који је имао тешку саобраћајну несрећу у уторак ујутру недалеко од Пећинаца, када је кабриолетом БМW 34 због велике брзине и у алкохолисаном стању, без сигурносног појаса, слетео са пута и преврнуо се на кров, лекари су и даље врло забринути.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ми плачемо кад седнемо да пијемо кафу“: Лекари проговорили о вештачкој коми! Није крај Даркове борбе?!

Лазићу је оштећено једно плућно крило, има прелом бутне кости, карлице, избијен кук из зглоба, преживео је тешке ударце у главу, бубрези не функционишу добро, а има и оком видљиве промене на јетри.

– Дарко и даље дише уз помоћ апарата и постоји могућност да остане без једног плућног крила. У случају повреде плућа, не постоји довољно ефикасна хирургија којом она могу поново да се саставе, већ се повређено ткиво уклања, али пацијент може да живи без једног дела плућа – каже извор из КБЦ „Земун“.

Извор објашњава и да је „питање какве су повреде главе, јер тешки ударци могу да доведу до привременог или трајног оштећења способности расуђивања, као и до проблема са говором“.

Према наводима Лазићевих пријатеља, родитељи певача су већ одлучили да се ове интервенције ураде на Ортопедској клиници „Бањица“.

 

Извор: srbijadanas.com/Новости.рс