Издвајамо Србија

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ БЕСНА ЗБОГ ВЕСТИ О ДАРКУ: Знамо да пије и конзумира наркотике, ј***м ли вам семе и племе!

Фото: Јутјуб

Дарко Лазић је преркјуче ујутру доживео тешку саобраћајну незгоду. У близини куће скренуо је са пута, његов ауто се преврнуо на кров и потпуно уништио.

Ватрогасци су певача једва извукли и са тешким повредама одмах је пребачен у болницу на операцију. Међутим, лекари су после неколико сати преговарања схватили да није паметно да се оперише јер постоји могућност унутрашњег крварења, па су га увели у вештачку кому. Након велике борбе лекара, успели су да стабилизују стање певача али и даље се води животна битка.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Откривено је да је певач у тренутку саобраћајне незгоде имао 1,39 промила алкохола у крви, што се третира као тешко пијанство у коме возач потпуно губи концентрацију и прецењује сопствене способности.

Око оваквих лекарских налаза дигла се велика прашина у медијима, друштвене мреже су се усијале од коментара, а сада се огласила и његова колегиница Марија Шерифовић која је бесна због опаски појединаца који на неприкладан начин говоре о Дарку.

– Престаните да једете говна и оставите човека да на миру води своју битку.. О даа знамо да пије, о даа видели сте и да конзумире наркотике и о дааа возио је брзо и о даа није имао дозволу – и ево одговара за то! Задовољни? Је*ем ли вам и семе и племе кварно, умукните на тренутак! – написала је Марија на Твитеру.

престаните да једете говна и оставите цовека да на миру води своју битку.. о даа знамо да пије, о даа видели сте и да конзумире наркотике и о дааа возио је брзо и о даа није имао дозволу – и ево одговара за то! Задовољни? Јебем ли вам и семе и племе кварно, умукните на тренутак!

— Marija Serifovic (@futomaki) October 25, 2018

 

 

Извор: Ало.рс/М.И.