Издвајамо Србија

МЕШТАНИ БРЕСТАЧА ПАЛЕ СВЕЋЕ И МОЛЕ СЕ ЗА ПЕВАЧА У ЦРКВИ: Дарковој рођаци се указао БОЖЈИ ЗНАК да ће га АНЂЕО СПАСИТИ

Фото: Јутјуб

У Брестачу, родном месту певача Дарка Лазића, који је у уторак рано ујутру доживео саобраћајни удес у којем је озбиљно повређен и примљен у „КБЦ Земун“, данас у пет сати, у тамошњој цркви уприличено је молитвено вече за њега.

Док најближе колеге и пријатељи повређеног певача одлазе у земунску болницу и у Лазићев породични дом да се распитују о његовом тренутном здравственом стању и помацима у лечењу, велики број пријатеља се телефоном интересује за њега, а на друштвеним мрежама остављају и поруке у којима се моле да Дарку буде боље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Даркова рођака је испричала да је молитвено вече било набијено емоцијама, посебно за родитеље и певачеву мајку која стално плаче иако је под седативима. Иста жена је препричала једну необичну ситуацију која јој се учинила као божји знак да ће се Дарко опоравити.

– Кад смо дошли у цркву једна риђа маца била је на крову цркве. Окупило се наш више стотина и потпуно смо потиштени тражили спас од више силе да нам помогне. Емоције и немоћ су нас савладали потпуно, а тек поглед ка Дарковим родитељима учинио је да се још лошије осећамо. Наш анђео мора да оздрави , само то нам је било у глави. Сви смо упалили свећу и помолили се за њега. Кад смо изашли маца је и даље била на крову. Замолила сам Дарковог друга : „Тарзо, ајде молим те да скинемо мацу“ и додала сма му грану неку. Скинуо је мацу,а мени је то био знак да ће бог спасити нашег анђела Дарка и рекла сам му „Тарзо, ево ово је знак да ће Дарко ускоро кући доћи насмејан“. Дај Боже да буде тако – испричала је жена из Пећинаца.

 

Извор: Srbija Danas/Blic