Издвајамо Регион

МИЛОГОРЦИ НЕ ЗНАЈУ ЗА СРАМОТУ! Цела планета се смеје њиховом захтеву: Траже од ПУТИНА потврду о наводном…

Траже потврду наводног државног удара!

Главни специјални државни тужилац Црне Горе Миливоје Катнић у наставку суђења пред већем Вишег суда у Подгорици у процесу против 14 особа за покушај тероризма на дан парламентарних избора 16. октобра 2016. предложио је да се на суђењу као сведоци појаве руски председник Владимир Путин и секретар Савета безбедности Руске федерације Николај Петрушев!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Реч је о потврди валидности документа који је адвокат одбране Мироје Јовановић предао суду о боравку сведока сарадника Саше Синђелића на московском аеродрому 27. септембра 2016. године.

Он је рекао да се из овог дописа не може утврдити одакле податак да Синђелић није улазио у Русију, па је предложио да се као сведок позове Икало Бухо, који је послао овај допис.

– Тражим да се прибави и видео запис тога дана када је Синђелић био на аеродрому у Москви. Предлажем као сведока Петрушева – казао је Миливоје Катнић.

– Такође захтевамо да се каже које су функције обављали Попов и Шишмаков у руској обавештајној служби, и да се као доказни материјал достави видео са гостовања руског председника Владимира Путина из октобра 2016. на трибини „Руска недеља енергетике“.

– Пошто међународна правна помоћ не функционише, предлажем да се дописом обратимо Владимиру Путину и Петрушеву и тражимо саслушање сведока – рекао је.

 

Извор: srbijadanas.com/Вечерње новости