Издвајамо Србија

НАЈПОТРЕСНИЈИ ТРЕНУТАК НА САХРАНИ МАЛОГ ДУКИЈА: Након што су ОВО урадили тата и мама, СВИ ЗАНЕМЕЛИ ОД БОЛА

Болно

Малени Душан Тодоровић, који је преминуо у болници у Барселони, сахрањен је данас у Кушиљеву код Свилајнца. Непрегледна колона испратила је дечака на вечни починак, а муклу тишину су прекидали само јецаји.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Најпотреснија сцена се догодила на гробу анђела, када су на ковчег пали несрећна мајка и отац, неми од бола сто сахрањују најмилије. У том тренутку све је стало, а нико није остао нем на оволику тугу већ су низ лица присутних потекле сузе.

Поједини присутни на сахрани носили су мајице са Дукијевим ликом на којима је писало шампион.

Подсетимо, мали Душан преминуо је прошле суботе, 29. септембра, у болници „Сант Јоан де Деу“, у Барселони, а тог дана је његов отац Александар Тодоровић објавио је потресну поруку на свом Фејсбук профилу.

„Спавај сине! Доста си се намучио, мирно спавај, довољно си постигао у животу, ШАМПИОНЕ!“, написао је тада отац.

Мали Дуки отпутовао на лечење 15. септембра, пошто је, у једној од највећих акција у Србији скупљено 191.000 евра, колико је било неопходно да малишан уопште буде примљен на лечење.

Малом Дукију у породичној кући служили опело: Бол и туга надвили се над целим селом!

До 15. септембра, прикупљено је око 119.000 евра, док је остатак од око 70.000 евра уплатио чувени фудбалер Немања Матић.

Душан Тодоровић боловао је од изузетно тешког облика малигног тумора надбубрежне жлезде – неуробластоме, од чега се лечио две године.

 

 

Извор: srbijadanas.com