Издвајамо Србија

Након скандалозног напада Јелене Милић на водитељку, Марић дао ШОКАНТНУ ИЗЈАВУ!

Невероватна сцена одиграла се у емисији „Добро јутро Србијо“ телевизије Хепи, када је директор ЦЕАС Јелена Милић напала водитељку Ирину Вукотић која је због тога напустила студио усред емисије.

Поводом овог скандала, уредник Хепи телевизије Миломир Марић је рекао да се „није мешао у сукоб јер има поверења у Ирину“ и да је знао да „она може сама да одговори“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја сам био изненађен, али нисам се мешао зато што имам поверења у Ирину. Знао сам да може сама да одговори, она је паметна и није јој била потребна моја помоћ. Увредила би се да сам се и ја умешао, она је способна да се брани сама – рекао је Марић.

Марић је рекао да не жели да се меша у њихов сукоб и додаје да ће и после овога звати Јелену Милић.

– Па, код мене су узбудљиве емисије и нема забрањених личности, тако да није ни она забрањена – рекао је уредник Хепи телевизије.

Јелена Милић је напала водитељку Ирину Вукотић, због тога што наводно „није стала у њену одбрану када је председник СРС Војислав Шешељ говорио о њој да има пицајзле“, а прегледањем видео-снимка можемо видети да је Јелена Милић без икаквог разлога напала водитељку.

Шешељ је само изјавио да стрепи од столице на којој је седела Јелена Милић јер се „НАТО бави продукцијом биолошког оружја коме ће тешко бити ући у траг, јер не изазива кугу, колеру, тешке болести, већ најбаналније или средње опасне болести.

– Они се сад баве продукцијом неких нових врста ваши, међу њима и пицајзлама. НАТО пицајзле су врло озбиљна и опасна ствар, немате начина да се ослободите тога – рекао је Шешељ, уопште не говорећи да Јелена Милић има пицајзле, већ да се не усуђује да седне на исту столицу ако није дезинфекција извршена.

– Немојте – ипак је реаговала Ирина, наводећи речи Јелене Милић да „Шешељ нема поштовања према женама“, а додајући да она не верује у то!

Шешељ је одговорио да он има поштовања према женама, али да у Јелени Милић не види жену, већ види „НАТО командоса“.

Ирина је променила тему и онда је Шешељ говорио о великим женама у нашој историји, попут Ксеније Атанасијевић, која је била прва жена филозоф, Милунке Савић, Милице Стојадиновић Српкиње, Исидоре Секулић…

Остаје нејасно шта је Јелена Милић очекивала од Ирине да уради?

Иако Шешељ у тој (не)спорној емисији ничим није поменуо да баш „Јелена Милић има пицајзле“, већ само да се НАТО бави производњом биолошког оружја и да стрепи од столице Јелене Милић, Ирина је реаговала.

А Ирина уопште није ни морала да реагује. Нас је НАТО бомбардовао без одлуке СБ, тровао земљу осиромашеним уранијумом, убијао српску децу, а сад се очекује да ми НАТО и Сорошеве плаћенике у Србији узгајамо у саксијама и штитимо их од „евентуалних инсинуација“?

Погледајте како је изгледао окршај на маалим екранима:

 

Извор: Ало.рс/К.Б.