Издвајамо Србија

НИКОЛИЋ ШОКИРАО ВУЧИЋА: Бивши председник задаје тежак ударац СНС-у, спрема се да…

Бивши Председник Србије и Српске напредне странке Томислав Николић, могао би ускоро да се политички реактивира, преноси Блиц. Николић покушава да окупи незадовољне напредњаке, чланство и функционере, али и опозиционаре.

Будући да је број незадовољних Вучићем, његовом политиком, а нарочито његовим кадровима, изузетно велики, Томина странка би могла да нанесе најтежи ударац актуелном режиму до сада. Једнак ударцу који је СНС својевремено задао ДС-у, искористивши огорчење народа, али и њихових чланова и симпатизера који су их казнили апстиненцијом на изборима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Србин. инфо је више пута писао о томе да незадовољни чланови Српске напредне странке, који доминирају у партији препуној прелетача махом из редова „жутих“, Г17, радикала, не наседају више на лажна обећања СНС функционера, којима их засипају од оснивања 2008. године, док се они енормно богате заједно са функционерима из Тадићевог режима.

Разочарани су тиме што се у Србији практично ништа није променило од времена Тадића, а Вучићева предизборна обећања међу члановима странке одавно нико не узима за озбиљно, тако да би више него радо похрлили у „Томино јато“. Тим пре што се већина актуелних чланова и „уписала“ у СНС следећи пре свега Николића, док им се Вучић као лидер временом наметнуо.

Уколико Тома формира странку ускоро, уопште неће бити изненађење да највиши функционери СНС преко ноћи промене „дрес“, иако код Вучића годинама уживају све привилегије.

 

Извор: Srbin.info