Издвајамо Србија

ОГЛАСИО СЕ МАНИЈАК ИЗ ТРАМВАЈА: Оно што је рекао РАЗБЕСНЕЛО је ЦЕЛУ СРБИЈУ

Фото: Фејсбук

Петнаестогодишња девојчица, која је у уторак сексуално узнемиравана у трамвају на линији број два, биће саслушана у Првом основном тужилаштву у току ове недеље.

За полно узнемиравање малолетног лица, које су снимиле и камере у трамвају, осумњичен је Михаило Исаиловић (37), који је ухапшен два дана касније након што је из пекаре “Код бураза” на Зрењанинском путу у Крњачи, недалеко од зграде у којој живи, украо бурек.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њему је у суботу, на предлог тужилаштва, одређен притвор до 30 дана како не би поновио кривично дело. Иначе, за кривично дело полно узнемиравање учињено према малолетном лицу учинилац ће се казнити затвором од три месеца до три године.

– Након саслушања нападнуте девојчице створиће се јаснија слика о читавом догађају, попут тога да ли је осумњичени њу пратио пре уласка у трамвај, када га је први пут видела, да ли јој је претио – каже наш извор из истраге.

Занемео

Како сазнајемо, девојчица је прегледана од стране лекара и нису јој пронађене телесне повреде.

Иако је при хапшењу тврдио да има биполарни поремећај и да не може да контролише своје поступке, у суботу се пред тужиоцем Првог основног суда бранио ћутањем. Како сазнајемо, Исаиловић се чудно понашао и на саслушању.

– На питања која су му постављали одговарао је само са “Хвала Богу!”. Међутим, о кривици није хтео да се изјасни. Затражено је вештачење његове урачунљивости како би се утврдило да ли има психичке проблеме – каже наш извор из истраге.

Украо бурек

Исаиловић је ухапшен само неколико сати након што је у четвртак на друштвеним мрежама освануо снимак из трамваја који је запрепастио јавност, на којем се јасно види како мушкарац прилази девојчици која седи и почиње да је грли и додирује по телу. Како преплашена тинејџерка покушава да га одгурне од себе, тако он постаје све навалентнији, док седам-осам путница седи у трамвају, не предузима ништа и окреће главу! Исаиловић је ухапшен након што је ушао у пекару где и иначе купује и украо бурек. Како сазнајемо, он је око 22.30 сати увече ушао у пекару и рекао радници: “Шта ће бити ако ја сада украдем бурек?”, на шта му је радница М. Ј. одговорила да ће га пријавити.

Затим је ушао иза пулта, исекао себи два парчета и изашао из пекаре. Радница је одмах позвала власнике пекаре Д. В. и З. С. и полицију. Власници су Исаиловића одмах пронашли и задржали до доласка полиције, јер је бурек јео – преко пута улице. Убрзо је ухапшен и одређено му је задржавање до 48 сати. Власници су тек касније, према њиховим речима, схватили о коме је реч.

Оставила га вереница

Исаиловићеве комшије из Крњаче у шоку су због ових инцидената, међутим, потврђују да се он чудно понашао у последње време.

– Чула сам да је веома лоше поднео раскид са вереницом. Комшије су ми причале како би га виделе да иде улицом потпуно одсутан и прича сам са собом или са птицама. Сам живи у стану и чини се као да је психички оболео – прича једна од комшиница.

Они који Исаиловића познају неколико година једва су га препознали на снимку из трамваја.

– Не могу да га упоредим са Михаилом од пре неколико година. Видела сам снимак на Фејсбуку, али уопште нисам препознала да је то он, сви смо у шоку. Пре четири године смо се сретали у теретани, где смо током тренинга размењивали по пар речи. Видело се да је паметан и вредан младић, који се разуме у здраву исхрану и такав начин живота. Био је редован на групним тренинзима, физички активан и због тога смо га звали Самурај. На снимку из трамваја је запуштен и угојен… – прича Исаиловићева познаница.

Исаиловић је ишао у Дванаесту београдску гимназију, након чега је студирао Машински факултет у Нишу. У том периоду, осим што је водио здрав живот, радио је разне послове, попут продаје лубеница на пијаци. На његовом Фејсбук профилу пише да је директор Агенције за услужне делатности “Рефресх”.

 

Извор:  М.Бркић/Блиц