Издвајамо Србија

ОТВОРЕНО ПИСМО ЖЕЉКА МИТРОВИЋА ЂИЛАСУ: Драги Ђики, нећеш ти да рушиш ТВ Пинк и све што је нормално и напредно у Србији!

Жељко Митровић (Фото: Јутјуб)

Жељко Митровић, власник Пинк телевизије, обратио се отвореним писмом Драгану Ђиласу и подсетио га на неке ствари које је, изгледа, тајкунски опозиционар потпуно заборавио или не жели да их се сети

Писмо Жељка Митровића преносимо у целости:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Драги Ђики,

Како ниси одустао од својих лоповских, рушилачких и рекеташких амбиција, ваљда си научио за све ове године да ја нисам неко ко може и хоће да прећути твоје скандалозне, примитивне али и превазиђене стаљинистичке изјаве којима би да рушиш и гасиш телевизију Пинк и уништаваш све оно сто је здраво и напредно у овом друштву.

Пинк, драги Ђики запошљава на хиљаде људи и плаћа држави Србији преко 10 милиона евра годишње по основу пореза и обавеза доприноса према запосленима, ово ти је драги Ђики званичан податак АПР-а. Кад вец поменух 10 милиона евра колико ТВ Пинк годишње уплаћује у буџет Републике Србије, израчунај само рецимо колико се са овим Пинковим парама годишње спасе живота болесне деце,или колико се изгради путева у Србији или колико професора прими плате од ових 10 милиона евра Пинкових пара.

А шта је твој допринос драги Ђики овом друштву и овој држави. Пошто одговор на ово питање немаш ја ћу ти помоћи. Драги Ђики нападаш програме телевизије Пинк за које ја добијам светске награде а ти, Ђики мој, пре свих нас си такође производио програме и то оне као Биг Бротхер у коме је Пеђа Тхе боy вадио ђоку и лупао по столу, тога данас брате нема.

Али сте ви тај модел данас применили у политици те она ваша примитивна обер сељачина од Веселиновића по твом директном налогу прети и призива црначку анаконду да омлати политичке непријатеље. Само није јасно драги мој Ђики зашто акцију нисте спровели сопственим полним органима по узору на сцене из твог Биг Бротхера или сте проценили да кратким дометом не би баш досегли до свих политичких неистомошљеника, па сте ипак у помоћ призвали афроамериканце.

Такође драги Ђики, није скроз јасно засто нисте проширили претње црначком Анакондом и на Терезу Меј због ријалитија Лове Исланд, који се тренутно емитује у Британији или Ангели Меркел због Биг Бротхера који се емитује у Немацкој или бар Пленковићу, због Фарме која се тренутно емитује у Хрватској.

Брате Ђики, ја за Задругу добијам светске награде, а гледаност ових програма расте из дана у дан, што је и доказ успешности мојих пројеката.

Ти драги мој Ђики, кажеш да Пинк не третира опозицију којој припадаш на довољан и теби задовољавајући начин, али да поновим још једном ти драги Ђики, ниси никаква опозиција, ти си последњи талог лоповског и криминалног режима који нас за мало није одвео у банкрот и у потпуности разорио државу и друштво. Колико си се претворио у обичног посрнулог уличног лицемерног лажова говори и податак, да си као задња стрина збрисао од дуела са Весићем или јос горе тражис јавну, дебату а пребројаваш број помињања твог цењеног имена у Скупштини Србије.

То драги Ђики није поента јавне дебате, прошла су времена када си ме терао да Вељи Илићу у дуелу са тобом на Пинку смањујем снагу на реглерима како би ти без довољно аргумената против Веље имао кондензаторску снагу телевизије не би ли ти засветлеле све диоде у светлокосој глави и тако на силу савладао Вељу Илића.

Али не бива Ђики мој драги,не бива.Времена када смо све усклађивали према твојој популарности су прошла и веруј ми неће се поновити, јер примитивце који не познају фер плаy и џентлментство одавно немају места на мојој телевизији и тако ће бити све док ти не схватиш да прво морас да одговарас за све лоповлуке којима си оојадио Пинк, а дрзави вратиш паре које си покрао, па онда можемо да разговарамо, наравно под условом да ти и доктор Милинич опрости, од кога си ни кривог ни дужног направио инвалида.

Кад се сетих свега овог, не могу те више ни звати драги Ђики, већ јадна и бедна лоповчино која ће пре или касније одговарати за свако своје криминално дело. Твоје стално запомагање и кукање је у ствари кукавичлук и неразумевање савремених демократских околности, а заправо представља последње уточисте твојих ограничења, кукавичлука и неспособности да се аргументима бориш против сопственог криминала и лоповлука.

Како ти ниси спреман да кажес како си крао и медије, али и грађане, ја сам увек ту драги Ђики и у увек ћу бити ту, као твоја савест да подсетимо јавност на дубину и црнило твог криминала, али и као медиј кога не можес уплашити или застрашити, јер док сам ја власник Пинка, нема те силе која ме може спречити да се обрачунавам са криминалцима попут тебе, а ако мислис да ћете спасити то што код Вучица на канабету плачес и просиш – вараш се.

Превише се добро знамо ти и ја, да ме било ко зауставио да ти лепо, полако и без нервозе појасним али и јавности објасним свако твоје зликовачко дело. До тада пажљиво прати и слободно одговори ако направим било какву грешку!

Твоја савест Жељко Митровић

П.С.Кажи оном мом бившем другу Сергеју да врати ту разлику за оболелу децу хитно да не бих морао да му напишем једно чак и за мене језиво писмо после кога ништа више неће бити као што је било.

 

Извор: Информер/пинк.рс