Издвајамо Србија

ПЕЂА ЈЕ ЗАПУШИО УСТА СВИМА КОЈИ СЕ СМЕЈУ ТУЂОЈ НЕСРЕЋИ: Кад прочитате ове три приче, неће вам бити смешна ТУЧА ЗА ПИЛИЋЕ (ФОТО)

Он је одговорио свима који се смеју туђој несрећи и који збијају шале на рачун бака и дека, пензионера

Читава Србија данима збија шале на рачун људи који су се на отварању Лидла скоро потукли због јефтиних пилића, али Предрагу Балцацановићу ово ругање није симпатично, а на Фејсбуку је објаснио и зашто.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нешто да вам напишем. Свима вама који сте ових дана пљували народ који чека у реду за пилиће и попусте у Лидл-у. Ето, међу њима има и мојих пријатеља – написао је он.

Он сматра да људе који су се лактали да би дошли до пилета пљују квази интелектуалаци и квази патриоте. Свима који се смеју туђој несрећи и који збијају шале на рачун бака и дека, пензионера, Предраг је представио три животне приче уз изазов да покушају да наставе да се смеју када их прочитају.

Nesto da vam napisem. Svima vama koji ste ovih dana pljuvali narod koji ceka u redu za pilice i popuste u Lidl-u. Eto,…

Posted by Predrag Balcacanovic on Monday, October 15, 2018

– Бака Ружа је устала у 4. Ухватила први градски јутарњи и отишла да чека у ред. Пензија јој је 18.000. динара. Последњи рачун за лекове 6.800, остаје јој за живот целог месеца 11.200 динара, 100 евра. Заборављате на рачуне, струју, воду. Можда преживи са 50 евра месечно. А иде зима. Смешно вам је што се „туче“ за пилиће?

Ту је и други пример.

– Дека Сретен, мој комшија. Има већу пензију – 21.600 динара. Наравно да је болестан у тим годинама, наравно да плаћа рачуне. Али га највише боли што има двоје унучади којима не памти када је купио нешто веће од чоколадне бананице. Он се није „тукао“ за пилиће. куповао је слаткише и по неку слану грицкалицу. Каже „сакриће до Нове године“ да направи пакетиће за унуке – написао је на Фејсбуку.

Предраг је уз овај текст окачио и фотографију мушкарца са троје мале деце, босе.

Nesto da vam napisem. Svima vama koji ste ovih dana pljuvali narod koji ceka u redu za pilice i popuste u Lidl-u. Eto,…

Posted by Predrag Balcacanovic on Monday, October 15, 2018

– Погледајте слику. И он је чекао у реду, има троје деце. И није га срамота. Слика је од 12. октобра, а они су боси – написао је он.

 

Извор: Телеграф.рс