Издвајамо Србија

ПОСЛЕ НЕСРЕЋЕ, НАЗИВАЛИ СУ ГА БАХАТИМ И ПИЈАНИМ ВОЗАЧЕМ: Сада је ОНА открила ДИВНУ СТРАНУ ДАРКА ЛАЗИЋА, којом се певач НИЈЕ ХВАЛИО!

Вест о саобраћајној несрећи коју је Дарко Лазић доживео одјекнула је регионом, а често се говори и о начину живота који је певач водио, и наводе евентуални разлози због чег аје до несреће и дошло. Оно што је мање познато је то да

Брза вожња, алкохол, наркотици, све то је нешто што је изазивало запрепашћење код публике овог певача. Међутим, мало ко помиње и нека добра дела која је Дарко радио, а постоји и та страна јавног живота популарног фолкера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мрачне теме су потпуно бациле сенку на јавни живот овог контроверзног певача, али је Дарко у протеклом периоду урадио неке ствари које заслужују поштовање и дивљење.

Пре свега многобројни су хуманитарни концерти на којима је Дарко певао. И не само што је певао, већ је често умео да завуче руку у свој џеп и да издвоји донације за болесну децу:

„Мало сам и љута што је протеклих дана, након саобраћајне несреће, Дарко Лазић представљен само као неко ко је проблематичан и бахат. Али није баш тако. Не помиње се да је с друге стране једна јако хумана особа. Организовала сам више хуманитарних концерата и иако је имао често пун календар када су наступи у питању, он је и на штету свог здравља долазио на те хуманитарне концерте и певао. И не само што је певао, већ је и и личним донацијама помагао децу којој је требало помоћ за лечење. Дарко је неко ко је заслужио толико да се помену и његова добра дела, а верујте ми, било их је“, рекла је Хедија Михаљевић за портал Еспресо која је организовала више хуманитарних концерата за болесну децу и Дарко, јер је пре свега он једна хумана особа.

Мајка дечака Уроша Карапанџића једна је од захвалних жена. Урош је дечак који болује од хидроцефалуса и церебралне парализе. Мајка Јелена Карапанџић не може да заборави колико се Дарко трудио да да свој допринос за лечење њеног сина.

Извор: Курир.рс