Издвајамо Србија

РАДОСНА ВЕСТ: Дарко Лазић на путу опоравка

Фото: Јутјуб

Здравствено стање певача Дарка Лазића, који је имао тешку саобраћајну несрећу, у петак је током дана било стабилније у односу на претходне дане, пишу „Новости“

Ипак, како је речено “Новостима” у КБЦ „Земун“, певач је и даље у животној опасности, јер не дише својим плућима, већ је интубиран, а мора да му се ради и повремена дијализа, јер бубрези нису у пуној функцији, а и јетра му је прилично оштећена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Новостима” је у КБЦ “Земун” речено и да ће Лазић током викенда бити оперисан само у случају да му се стање поново погорша и дође до унутрашњег крварења.

Дежурни доктори водиће бригу о њему, док ће тек од понедељка конзилијум лекара одлучивати о даљем лечењу.

Подсетимо, Лазић је тешко повређен у саобраћајној несрећи код Пећинаца у уторак, 23. октобра.

Саобраћајна несрећа у којој је повређен певач Дарко Лазић велико је упозорење за све, да мора да се веже појас, прилагоди брзина и вози одморан, изјавио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Певачу, који је без свести и у индукованој коми, како сазнају Новости, у среду су отказали бубрези и једно плућно крило.

Лазић је хитно оперисан у четвртак, интервенција је трајала нешто мање од два сата и лекари су успели да зауставе унутрашње крварење. Како сазнаје Б92.нет, Лазићу је извађена слезина.

 

 

Извор: Б92/Вечерње новости