Србија

Скандал! Упућене стравичне претње смрћу Вучићу и Брнабићевој, због споразума о мигрантима

Посланик Двери Срђан Ного данас је у емисији на Јутјуб каналу запретио смрћу председнику Србије Александру Вучићу и премијерки Ани Брнабић.

Ного је у изјави једној медијској кући на Yоутубе каналу, рекао да је, према његовим сазнањима, Ана Брнабић већ парафирала Даблински споразум са ЕУ о мигрантима, и да, „уколико је парафирала овај споразум, она треба да буде обешена истог часа на Теразијама. А поред ње и обешен Александар Вучић“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Уколико је Ана Брнабић, заиста парафирала Даблински споразум, а ја имам неке податке да јесте, онда Брисел Србији може испоруцити милион и двеста хиљада миграната – рекао је Ного.

Ђурић: Надлежни хитно да реагују!

Очекујем од надлежних органа да хитно реагују на отворене претње смрћу председнику Александру Вучићу и премијерки Ани Брнабић, јер позиви на насиље са којима је без икаквог устезања и ограде у јавност изашао народни посланик Двери Срђан Ного јесу несумњив напад на државу и друштвени поредак, изјавио је вечерас потпредседник Главног одбора СНС Марко Ðурић.

– После позива на силовање премијерке упућених из Савеза за Србију, од којег се нико из тог блока до данас није извинио председници владе и јавности, са исте адресе стигао је отворени позив на преврат и погубљење демократски изабраних представника власти, на шта би, за почетак, морао да реагује парламент чији је Ного члан – указао је Ðурић у саопштењу.

Он је упозорио да је опозиција у Србији олако почела да прети силовањима и вешањима, охрабрена чињеницом да, како каже, ниво демократије и личних слобода никада није био већи него од тренутка када је на власт у овој земљи дошла Српска напредна странка, али истиче да је тако нешто недопустиво у било којој демократској држави.

– Степен некултуре и агресивности који готово свакодневно показују представници Савеза за Србију је прешао све границе толеранције једне умерене и демократске власти, и у интересу грађана и државе коначно се мора повући црта између слободе говора и дивљаштва – истакао је Ðурић.

Он је поручио и да грађани Србије морају одлучном реакцијом државе да буду оспокојени и уверени да „бахати насилници из Савеза за силовање и линч никада неће бити у прилици и да релизују своје претње“.

 

Извор: Tanjug