Издвајамо Србија

СКАНДАЛОЗНО! Јелена Милић напала водитељку, па јој споменула и дете. Ирина уплакана напустила студио (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Милићева је Ирину нападала више од 22 минута

Права драма одиграла се у емисији „Добро јутро Србијо“ телевизије Хепи, када су се јутрос сукобиле аналитичарка Јелена Милић и водитељка Ирина Вукотић. Већ на почетку емисије, Јелена Милић ушла је у отворени сукоб са водитељком Ирином Вукотић и ничим изазвана је жестоко напала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, директорки ЦЕАС-а није се свидео начин на који је новинарка Хаппy телевизије водила разговор са Војиславом Шешељем пре извесног времена, па је директно оптужила Ирину да није стала у њену заштиту када је лидер радикала изјавио да Јелена Милић има пицајзле.

Колико је напад Милићеве био бруталан и безобзиран, говори и чињеница да је у причу чак укључила и Иринину малолетну ћерку.

Видно узбуђена и увређена, с пуним правом, водитељка Хаппy телевизије напустила је студио пре завршетка разговора са гошћом.

– Ирина, ви имате ћерку, како ћете се ви осећати кад неко у јавности за вас каже „ви имате пицајзе, а ви седите мртва ладна у студију и на то не реагујете. Знате Ирина, то није пријатно – рекла је Јелена Милић, на шта јој је водитељка одговорила:

– Сваки пут смо рекли да непримерене изјаве не дозвољавамо. Сећам се одлично, знам о коме причате. О Војиславу Шешељу. Поменуо је вас и још неколико жена и ја сам рекла да не сме да вређа жене.

– Не, рекли сте на не сме да дира неговане жене – одговорила јој је Милићева.

– Прво, нисам толико површна да бих то рекла, а друго, моја улога није да мирим и браним госте. Ви шта ћете овде једни другима да кажете. Ја нисам васпитачица у вртићу да мирим завађане госте. И што се не обратите господину Марићу, уместо мени. Много вам је лакше тако. Значи, ја сам крива и одговорна каквим вас речима назива Војислав Шешељ или било који други гост. То није у реду – била је јасна водитељка.

– Јесте, јер сте ви овде домаћин, госпођо и морате да научите како се ради посао. Ви уопште не разумете шта ја вама причам – жустро је изговорила Јелена Милић.

– Па, можда сам глупа. Да ли ја стварно треба да улазим у причу о пицајзлама? Па, мени је то испод сваке чести. А ви ћутите, Марићу, док мене неко напада ни криву ни дужну – рекла је видно узнемирена Ирина.

– Можес ваљда сама да се одбраниш – покушао је Марић да смири ситуацију.

– Мени се први пут десило за 18 година на телевизији да ми лупа срце. Ви помињете нечије дете, да ли сам ја вама поменула дете? Ово је срамотно – рекла је Ирина и у сузама напустила студио.

Како је изгледала свађа и тренутак у ком водитељка устаје и напушта емисију – погледајте у видеу испод:

Да подсетимо, пре годину и по дана Јелена Милић је напустила студио Пинка у ком је учествовала у ТВ дуелу са председником Србије, Александром Вучићем. Она је тада више пута прекинула тадашњег премијера Србије у његовом излагању и настојала да говори о темама које нису биле планиране.

 

 

Извор: Ј.С./Телеграф.рс