Издвајамо Спорт

СНАЖНА ПОРУКА ЈЕЛЕНЕ ЂОКОВИЋ: Сада када си поново на траци, кажу “Вратио се! То је стари Ноле” (ФОТО)

Супруга најбољег српског тенисера Јелена Ђоковић огласила се на друштвеним мрежама после Мастерса у Шангају и послала снажну поруку.

Новак Ђоковић је по четврти пут у каријери освојио Мастерс у Шангају, а по 11. пут титулу у Кини.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

уједно, најбољи српски тенисер освојио је 32. мастерс титулу у каријери, а у финалу у Шангају славио је над Хрватом Борном Ћорићем.

После овог успеха огласила се и Јелена Ђоковић која је имала снажну поруку.

– Обожавам твој победнички дух и отворен ум! Неко би и помислио “што поправљаш кад није покварено?“ а ти ипак никада не поправљаш већ унапредјујеш. Остајеш упоран и с вером чак и кад сви сумњају а и резултати изостају. Сада када си поново на траци, кажу “Вратио се! То је стари Ноле” али ми знамо да се ниси вратио. Започео си једну нову авантуру, другачији. И сама остајем изненађена сваки пут… и јако поносна што могу да учим од тебе! Хвала ти аморе! Идемооооо – написала је Јелена на друштвеним мрежама после чега је мало ко остао равнодушан на њене речи.

View this post on Instagram

I love how you believe so profoundly in progress that even when things are working perfectly you’re still changing and improving ❤️ Some would say “don’t fix it if it ain’t broke,” and you would say “I’m growing, I’m learning.” Even when you were at your best you were ready to make changes. And while so many had doubts when results didn’t show immediately, you stayed strong and firm. Then, all of a sudden, many think “he is back” when actually we know you are not “back” – you are starting another journey! 🏔🧗‍♂️ Here’s to new beginnings!! 😘👏🙌🏆 #gamechanger #champion #dreamer #believer . Obožavam tvoj pobednički duh i otvoren um! 😍 Neko bi i pomislio “što popravljaš kad nije pokvareno?” a ti ipak nikada ne popravljaš već unapredjuješ. Ostaješ uporan i s verom čak i kad svi sumnjaju a i rezultati izostaju. Sada kada si ponovo na traci, kažu “Vratio se! To je stari Nole” ali mi znamo da se nisi vratio. Započeo si jednu novu avanturu, drugačiji 😉 I sama ostajem iznenadjena svaki put… i jako ponosna što mogu da učim od tebe! Hvala ti amore! Idemooooo! 🇷🇸❤️🏆

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

 

Извор: Курир/Курир.спорт